Karagül 117. yeni bölüm fragmanında Kasım ne yapacak

Karagül 117. yeni bölüm fragmanında Kasım ne yapacak

Karagül 117. yeni bölüm fragmanında Kasım ne yapacak Karagül 117.bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fox Tvnin ilgi ile takip edilen dizisinden kötü haber geldi. Karagül 125. bölümde final yapıyor. İşte Karagül dizisi ile ilgili son gelişmeler

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi karagül bomba gibi bir bölümle daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezerin olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiyenin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. heyecanla beklenen Karagül 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler.

KARAGÜL 117. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendalın kurduğu tuzak Kasım’ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriyenin ortaya çıkardığı sır, Kendal’ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı’nın abileri Baran’ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?

Karagül Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ebru Şamverdi: Ece Uslu

Baran Şamverdi: Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi: Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi: Şerif Sezer

Narin Mercan: Özlem Conker

Maya Şamverdi: İlayda Çevik

Ada Şamverdi: Ayça Ayçin Turan

REYTİNG REKORTMENİ DİZİ FİNAL YAPIYOR

Bu yıl 4. sezonunda olan FOX’un reyting rekortmeni “Karagül” dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Gaziantep’te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

Baran Şamverdi- Mert Yazıcıoğlu Baran, Halfeti’de amcası ve babaannesinin himayesinde annesiyle birlikte yaşamanı sürdürürken babasının ölümü herkes gibi onu da derinden etkiler. Yıllardır baba hasretiyle yanıp tutuşan Baran, babasına kavuşamadan onu kaybeder. Diğer yandan bu güne hep merak ettiği ve bir türlü tanımadığı kardeşleri ve babasının ikinci karısı olan Ebru gelip, konağa yerleşirler. Doğu’nun erkek egemen dünyasında amcası Kendal’ı rol model alarak büyüyen Baran, annesi ve amcasının da etkisiyle Ebru’yu kendine düşman beller. Ancak zaman içinde Ebru’nun ona yaklaşımları sayesinde içindeki kalın halatlarla örülmüş olan feodal kültür yapısı kırılır. Buna en başta amcası tepki verir. Baran, Kendal için uğruna kardeşini öldürdüğü ve sahip olamadığı biricik erkek evlat ve Şamverdiler’in varisidir. Baran’ın zamanla kardeşleri ile güçlü bir bağ kurar. Ancak Baran henüz hayatının en büyük gerçeği ile yüzleşmemiştir ve kendisine kurulan bu hayatın tümüyle bir yalan olduğunu bilmemektedir.

Kendal Şamverdi -Mesut Akusta Kendal Şamverdi, babasından kalan ağalık mirasını hakkıyla taşımak için bu güne kadar canını dişine takıp çalışmıştır. Ancak babası Mehdi için Murat, daima daha kıymetli ve daha özel olur. İçten içe kardeşine olan düşmanlığı perçinlenir. Erkek torun isteyen Mehdi’ye sağlam bir varis veremeyen Kendal bunun ağırlığı altında ezilirken, kader Kendal’dan yana kozunu oynar. Murat İstanbul’da aşık olduğu kadın olan Ebru ile evlenebilmek için ilk doğan oğlunu tabiri caizse Mehdi’ye ve Şamverdiler’e kurban olarak sunar ve oğlu karşılığında özgürlüğünü satın alır. Bu noktadan sonra Baran’ı da evladı gibi sahiplenen Kendal için her şey düze çıkar. Taa ki Murat bir gün gelip oğlunu alacağını söyleyene kadar. Buna asla izin vermeyecek olan Kendal Murat’ı öldürür. Ancak hesaplar tersine döner ve Ebru konağa gelir. Kendal en başlarda Ebru’yu önemsemese de bir süre sonra karşısında dişli bir rakip olduğunu anlar. Çünkü Ebru onun beklediğinin aksine konak içindeki herkese kendisini sevdirmiş ve ağalığının en büyük göstergelerinden biri olan konak huzurunu bozmuştur. Fakat en büyük sorunu Murat’ın en yakın dostu ve bilmedikleri kardeşi olan Kenan olur. Kenan’ın gelişi Kendal için artık dişe diş bir savaşa gireceği tek rakiptir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.