Karabük, Kastamonu, Karaman da 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi?

14.12.2016
76
Karabük, Kastamonu, Karaman da 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi?

Karabük, Kastamonu, Karamanda yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışının etkisini arttırması ile birlikte bugün birçok ilde eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre bugün okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler Karabük, Kastamonu, Karamanda 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt arıyor.

Dün gece başlayan kar yağışı şiddetini arttırarak devam etti. Ulaşımın güçlükle yapıldığı yurdun büyük bir kesiminde bugün okullarda eğitime ara verildi. Peki 15 Aralık Perşembe günü Karabük, Kastamonu, Karamanda okullar tatil olacak mı?

15 Aralık Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili Valilikten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

KARABÜK

Karabükün Ovacık ve Eflani ilçelerinde kar yağışı nedeniyle, taşımalı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ovacık ve Eflanide akşam saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini artırdığı belirtildi.

Söz konusu iki ilçede taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okullarda yarın için eğitime ara verildiği kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonunun İnebolu, Azdavay ve Şenpazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim verilen okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

İnebolu ve Azdavay Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, mahalle ve köylerden ilçe merkezine taşımayla gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime yarın için ara verilmesi kararı alındığı belirtildi.

KARAMAN

Karamanda da kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar bir gün süreyle tatil edildi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.