Kara Sevda dizisi başlamadan ayrılık yaşandı

Kara Sevda dizisi başlamadan ayrılık yaşandı

Kara Sevda dizisi başlamadan ayrılık yaşandı Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrolü paylaştığı Kara Sevda dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrolü paylaştığı Kara Sevda dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından olan ve merakla beklenen Kara Sevda dizisine usta bir oyuncu veda etti. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün bulunduğu Kara Sevda dizisi çok yakında yayın hayatına başlayacak. Geçtiğimiz haftalarda Burak Özçivit’in ameliyatı sebebiyle dizinin çekimleri durmuştu. dziden Payidar Tüfekçioğlu ayrılma kararı aldı. Payidar Tüfekçioğlu
Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak Kara Sevda; birbirine çok yakın ama bir o kadar uzak iki dünyaya ait olan iki gencin mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal’e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek. Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke’nin yazdığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği Kara Sevda yeni sezonda Star TV’de ekrana gelecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.