Kara Sevda dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

20.12.2015
76
Kara Sevda dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kara Sevda dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın heyecanla beklenen 11. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı ilk bölümden beri büyük ilgiyle takip edilen Kara Sevda dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kara Sevda 11. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Ekranların merakla beklenen dizisi Kara Sevdanın yeni tanıtımı izleyenlerle buluştu. Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün rol aldığı, yönetmenliğini Hilal Saralın üstlendiği dizi Kara Sevda’nın 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşanan tüm detaylar haberimizde…

Kara Sevda dizisinde, Kemal ve Nihan’ın imkansızlıklarla dolu aşkının önündeki tek engel olan Emir, en az Nihan ve Kemal aşkı kadar izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Uzun süredir Nihan ve Kemal’in bir araya gelmesini bekleyen seyirci, dün gece bu beklentisini sosyal medyada paylaştı ve bu aşka engel olan Emir’e olan hislerini de paylaşarak Kara Sevda’yı ve Emir Kozcuoğlu’nu tt listesinin üst sıralarına taşıdı.

Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümü 23 Aralık Çarşamba gecesi star TV ekranlarında

KARA SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kara Sevda son bölümünde, Kemalin, Nihanın evliliğiyle ilgili büyük sorusuna karşılık Nihanın kaçacak yeri kalmaz. Nihanın itirafı, Kemal için yeni soruların başlangıcı olacaktır.

Emir, Kemale oynadığı oyunu kimin bozduğunu araştırır. Düşmanlarını tek tek gözden geçirir ve ilk şüpheli ismin sorgulamasına başlar. “Köstebeği” bulmaya doğru hızla ilerlerken, bir yandan Kemalle ödeşmek için, ailesindeki en zayıf halkalar hedefi haline gelir.

Zeynep, Salihle içine düştüğü evlilik çıkmazından kurtulmaya çalışırken, aklına bile gelmeyecek bir yöne doğru sürüklenir. Tarıksa kendi kanatlarıyla uçmak isterken, hiç hesap etmediği bir oyunun içine düşer.

Vildan ve Önder, geçmişlerinin ortaya serilmesine engel olmak için gururlarını bir yana bırakır. Leylanın kapısı bir kez daha çalınır. Bu sırada Nihan, Emir’e hayatını teslim etmesine sebep olan “o gece”ye dair ilk kez büyük bir kuşku duyar. Eline geçen izin peşine düşmek için bir saniye bile beklemez.

Kemal, Nihanın aklına düşürdüğü sorunun cevabını ararken, Nihan da sonu belirsiz karanlık bir yolda ilerler. Öte yandan Emir, Kemal’e yardım eden “köstebeği” bulur. Cezasını keser.

Nihan ve Kemal’in farklı çıkış noktalarından başladıkları yolculuk, ikisini de hayatlarındaki en kritik dönemece getirir.

Savrulup geldikleri nokta, ikisi için de yepyeni bir kördüğüme sebep olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.