Kara Sevda da Kemal ile Asu evlenecek mi?

14.10.2016
66
Kara Sevda da Kemal ile Asu evlenecek mi?

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümünde; Kemal, Deniz’in babası olmakla ilgili şüphelerinin peşinde iz sürdü.

Kemal, Asu ile evlilik yolunda ilerlemeden önce, Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmek istedi. Kayıplarını geride bırakamayan Nihan’ın, Kemal’i, ikna etmek için Emir’den yardım istemesi ekran başındaki izleyenleri şaşırttı.

Soluk soluğa geçen bölümde; Emir, Kemal’i bu sevdadan vazgeçirmek için kurnaz bir plan yaparak ekran başındaki izleyiciyi şoke etti.

Hazırladığı oyunla bebek Deniz’i hasta eden Emir amacına ulaştı. Bölümde; Deniz’in iyileşmesi için babasının kan grubuna ihtiyaç duyuldu. Emir’in işleyen planıyla Deniz’e kan veren Emir oldu. Şahit olduğu olaylar karşısında sarsılan Kemal, Nihan’ı geride bırakmaya karar verdi. İçten içe büyük bir aşkla Nihan’a bağlı olan Kemal, böylece son umudunu da yitirmiş oldu. Bölümün final sahnesinde ise Kemal, beklenmedik bir kararla Asu’yla nikah tarihi almaya karar verdi.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz, Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.