Kara Sevda 53. bölümde Nihan yaşam mücadelesini kazanabilecek mi?

24.01.2017
82
Kara Sevda 53. bölümde Nihan yaşam mücadelesini kazanabilecek mi?

Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisinde Nihan hastanede yaşam savaşına devam ediyor. Nihanın bu halde olmasını birbirlerini suçlayarak çözüm arayan Kemal ve Emir büyük üzüntü yalıyor. Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı ile Star TV ekranında yayınlanmaya hazırlanıyor.

Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanın yayınlandı. Ekrana gelen son bölümde Kemali takip eden Nihan kullandığı arabanın kontrolünü kaybedip kaza yapmıştı. Kemal Kara Sevda 53. bölüm fragmanında Nihanı arabadan çıkarıp hastaneye götürür. Nihan alattığı kazadan ağır yaralar alarak kurtulmuştur. Kan kaybı yaşayan Nihanın ameliyatı esnasında kalbi durur. Nihana olan aşkları karşısında öfkelerine engel olamayan Emir ve Kemal yaşanan olaydan birbirlerini sorumlu tutar.

Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül, Burak Özçivit, Kaan Urgancıoğlu, Leyla Tekindor, Kerem Alışık gibi usta isimler yer alıyor. Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı ile 25 Ocak Çarşamba akşamı Star TV ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

KARA SEVDA 53. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Sevda dizisinde Kemali takip eden Nihan ekrana gelen son bölümde arabasının kontrolünü kaybetmiş ve kaza yapmıştı. Kemal kazanın ardından sevdiği kadını o halde görmenn verdiği ve yaptığı hareketin pişmanlığı ile büyük üzüntüye girer. Nihanı kaybederse Kemalinde yaşamak için bir sebebi kalamayacaktır. Apar topar hastaneye kaldırılan Nihanın durumu kritiktir. Kara Sevda 53. bölüm fragmanında hemen hasteneye kaldırılan Nihan ameliyata alınır.

KARA SEVDA 53. BÖLÜM FRAGMANI

Kötü haberi alan Emir ve Nihanın ailesi soluğu hastanede alır. Çok kan kaybeden Nihana acil kan ihtiyacı vardır. Emir ve Kemal sevdikleri kadının ölüm döşeğinde yaşam mücadelesi vermesiyle bir anda güçlü birer aslana dönüşürler. Kemal ve Emir suçu birbirlerinde ararlarken Nihanın ameliyat esnasında kalbi durur. Solsuk soluğa izleyeceğiniz Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı ile Çarşamba akşamı saat 20:00da Star TV ekranında izleyenleri ile buluşacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.