Kara Sevda 24. bölüm 2. fragman yayınlandı seyret

29.03.2016
84
Kara Sevda 24. bölüm 2. fragman yayınlandı seyret

Kara Sevda 24. bölüm 2. fragman yayınlandı seyret Çarşamba akşamının iddialı dizisi Kara Sevda yeni bölüm ile ekrana geliyor. Bu hafta Kara Sevda 24. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Kara Sevdanın yeni bölüm fragmanlarına bakılacak olursa ayrılıklar başlıyor, silahlar konuşuyor ve bir çok sürprizlerin yaşandı Kara Sevda yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün paylaştığı Kara Sevda dizisi 24. yeni bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen “Kara Sevda” adlı dizinin 24. bölüm fragmanı, geçtiğimiz akşam Star TV ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihanın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emiri terk etmekte kararlıdır. Kemalle birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihana mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozanın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihanı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemalle arasındaki ipler de iyice gerilir.

KARA SEVDA 24. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyladır ama o da Emirin yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufanı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufanı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemale hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemalin ailesine uzanacaktır.

Nihanın Emirden boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihana kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emire yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynepi görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emiri kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehimenin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Yayın Günü: 30 Mart Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

KARA SEVDA 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Siz hiç kara sevdaya tutuldunuz mu?

Kara Sevdada; dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezinin imkansızlıklar ve mucizelerle dolu hikayesi ekrana gelecek. Dizide, Kemal ve Nihanın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran isim ise varlıklı bir ailenin oğlu olan Emir Kozcuoğlu (Kaan Urgancıoğlu) olacak.
Sürükleyici hikayesiyle milyonları ekran başına toplayacak dizide masalsı bir aşk, çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla ekrana taşınacak.

Senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgünün kaleme aldığı kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergenin yer aldığı Kara Sevda 30 Mart Çarşamba günü Star TVde izleyiciyle buluşacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.