Kara Sevda 20. bölümde büyük şaşkınlık

03.03.2016
69
Kara Sevda 20. bölümde büyük şaşkınlık

Kara Sevda 20. bölümde büyük şaşkınlık Kara Sevda dizisi izleyicilerine yine heyecan dolu bir bölümle geldi. Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kara Sevdanın dün akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan vardı. İşte Kara Sevda 20. bölümden detaylar

Kara Sevda dizisi izleyicilerine yepyeni heyecanlarla gelmeye devam ediyor. star Tvnin sevilerek izlenen dizisi Kara Sevdanın yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte Kara Sevda 20. son bölüm ve detaylar..

Kara Sevda 20. Bölüm

Kara Sevda

KARA SEVDA SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Emir ve Kemal Nihanı kurtarmak için harekete geçiyor.
Kemal, çaldığı kapının ardında karşısında Tarıkı görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Tarık, Kemalin soruları karşısında şimdilik bu sorgudan yırtmanın bir yolunu bulmaya çalışırken, Kemal, bunun Emirin bir oyunu olduğuna inanmak ister. Kemal Tarıkla ve Karenın öldürüldüğü geceyle ilgili bağlantıları gözden geçirdiğinde tek bir yol çıkar önüne.
Nihan ve Kemal, birbirlerini ne kadar özleseler de, aralarına Kemalin aldığı uzaklaşma kararının soğukluğu girer. Nihan, ne kadar Kemale ulaşmaya, duygularını anlatmaya çalışsa da, Kemal, Nihanı kendinden uzak tutmaktaki kararında ısrarcıdır.
Zeynep, Emir ve Nihanın evliliklerinin gerçek olup olmadığına dair ilk ciddi şüphelerini kazanır. Bu olayın peşini bırakmayacaktır. Emire darbe indirebileceği en önemli silah, bu evdekilerden öğreneceği küçük sırlardadır.
Bu sırada Leylaya Vildanın verdiği evden taşınma mühleti iyice kısalır, Kemal, her şey yoluna girene kadar Leylayı kendisinde kalmak üzere evine götürür. Aynı sıralarda Kemale Hakkının vereceği bir haberle Kemalin bütün ilgisi Nihan üzerinden dağılır. Bu sırada yaşanan bir gelişme, bütün hayatı durdurur. Nihan kimliği belirsiz kişşilerce kaçırılır. Emir bir yandan Kemal bir yandan Nihanı kimin, neden kaçırdığını araştırmaya başladıklarında ikisinin de karşısına sürpriz bir isim çıkar.
Kemal, Nihanla uzak oldukları bir sırada bu olay yaşandığı için kendini suçlarken, Emir de hatayı kendinden başka yerde bulamaz. Nihan da hayatta kalmaya çalışmaktadır.
Emir bütün güçlerini Nihanı kurtarmak için seferber ederken, Kemal, her zamanki gibi kendi yöntemleriyle Nihanı kurtarmak için harekete geçer. İkisi de Nihana yetişebilmek için hem birbirleriyle hem de zamanla yarışırlar. Çünkü namlu Nihanın başına çoktan dayanmıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.