Kara Sevda 2. sezon çekimleri başladı

Kara Sevda 2. sezon çekimleri başladı

Kara Sevda 2. sezon çekimleri başladı Başrollerinde Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in yer aldığı ‘Kara Sevda’ dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Star TV’de yayınlanan dizinin yeni sezonu Eylül sonunda başlayacak. Dizinin yönetmeni Hilal Saral ilk set gününde fotoğraf paylaşarak “Veee yeni sezon başlar” notunu düştü.

Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Kürşat Alnıaçık, Orhan Güner, Zeyno Eracar, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün’ün kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizinin yeni sezonu izleyiciler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

KARA SEVDA YENİ SEZON FRAGMANI

NİHAN VE KEMAL’İN BÜYÜK AŞKI SAVAŞA MI DÖNÜŞECEK?
Dizinin sezon final bölümünde; ikiz kardeşi Ozan’ı (Barış Alpaykut) kaybeden ve sorumlusu olarak Kemal’i (Burak Özçivit) gören Nihan (Neslihan Atagül) yayınlanan tanıtımda; ailesiyle birlikte yaşadığı, kendisi için adeta hapishaneye dönen konağı ateşe verdi. Geçmiş hayatını yangınla geride bırakmak isteyen Nihan, hayatında yeni bir sayfa açacağının ilk sinyalini verdi.
Yayınlandığı anlarda sosyal medyada gündem olan tanıtım büyük beğeni topladı. Dizinin sezon final bölümünde istemeden de olsa Emir’i (Kaan Urgancıoğlu) vurarak elini kana bulayan Kemal’in akıbeti merakla bekleniyor. Sosyal medyada dizinin hayranları arasında merak edilen bir diğer konu ise karanlıklar prensi Emir yaşıyor mu sorusu oldu
Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda’nın büyük bir heyecanla beklenen yeni bölümleri Eylül ayında Star TV’de ekrana gelecek

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.