Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı seyret

31.01.2016
73
Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı seyret

Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı seyret Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Kara Sevda’da sular durulmuyor. Merakla beklenen Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Kemal ve Nihan, karanlık gecenin sırlarını aralamaya bir adım daha yaklaşacaklar. İşte Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı

Star Tv ekranlarında her Çarşamba akşamı ekrana gelen Kara Sevda dizisi yen bölümünde çözülen düğümler heyecanı doruğa taşıdı. Dizinin yayınlanan 16.bölüm fragmanında haftalardır beklenen tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar haberimizden ulaşabilirsiniz…

Dizide; ailesi için aşık olduğu Kemalden ayrılarak Emirle anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalan Nihanın çaresizliği her Çarşamba büyük bir merakla izleyenleri ekran başına topluyor. Kara Sevdada ressam olan bir karakteri canlandıran güzel yıldız, geçtiğimiz günlerde gerçek hayatında da amatör olarak resim yaptığını dile getirdi. Çizim konusunda kendisini geliştirmek istediğini belirten oyuncunun canlandırdığı karakterin ekran gelen sergi sahnesi de oldukça dikkat çekmişti.

Hilal Saralın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgünün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda çok konuşulacak yeni bölümüyle 3 Şubat Çarşamba günü saat 20:00da star TVde ekrana gelecek.

KARA SEVDA 16. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kemal Nihana yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Kareni bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Kareni aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur.

Zeynep yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emire yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asuya sığınır. Zeynepin başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynepi büyük bir hatadan döndürür.

Emir, Zeyneple yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarıka ilk büyük görevini verir.

Galip, Vildanın bir kız kardeşi olduğundan haberdar olur ve Leylaya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildanla Galipin ilişkilerinin gerilmesine yetecektir.

Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emiri ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez.

Kemal ve Nihanın Kareni bulmaya dair umutları azalır. Fakat beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla, yolları bir anda açılır. Aynı ipucu Emirin de radarına girince, Karene önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başlar. Günün sonunda Karenin kapısını ilk çalan kazanacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.