Kanatsız Kuşlar 4. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor

03.07.2017
79
Kanatsız Kuşlar 4. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor

Kanatsız Kuşlar 4. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek. ATVnin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar son bölümde Nefise ve Muzaffer arasındaki bağ giderek artıyor. Kanatsız Kuşlar 4. yeni bölüm fragmanında çocuklar büyük şok yaşayacak.

Kanatsız Kuşlar 4. yeni bölüm ile perşembe akşamı ekrana gelecek. Kanatsız Kuşlar son bölümde Aysun’un yaşadıkları tüm aileyi derinden yaralamıştı. Onur, Zeynep’e yakınlaşmaya çalışmaktaydı. Ancak Bu durumdan hoşlanmayan Ahmet ise Onur’a hesap sormuştu.

Nefise, çocukları için büyük geceye hazırlanırken Tuba, Nefise için kötü bir plan hazırlamaktaydı. Zeyneplerin kaldığı gecekondu için yıkım kararı çıkmıştır, çocuklar çareyi annelerinin çalıştığı yere gitmekte bulur. Ancak villaya geldiklerinde hiç ummadıkları büyük bir şok daha yaşayacaklar.

KANATSIZ KUŞLAR 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİNİN KONUSU

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzunun üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksunun kaleme aldığı Kanatsız Kuşlarda başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.