Kanal D yeni dizisi Evlat Kokusu

Kanal D yeni dizisi Evlat Kokusu

Evlat Kokusu dizisi Kanal D’nin yeni dizisi Evlat Kokusu’nun başrol oyuncusu belli oldu Evlat Kokusu dizisinin konusu ne? Evlat Kokusu dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Evlat Kokusu dizisi hakkında tüm haberler.

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Evlat Kokusu‘nun erkek başrol oyuncusu belli oldu. Yapımcılığını Endemol Shine Turkey’in üstlendiği ‘Evlat Kokusu’ dizisi Kanal D ekranlarında olacak.

‘Paramparça’, ‘Kış Güneşi’, ‘Serçe Sarayı’ ve ‘Kördüğüm’ gibi dizilerin yapım şirketi Endemol Shine’ın yapımcılığını üstleneceği, uygulayıcı yapımcılığını Cengiz Deveci’nin yapacağı dizinin erkek başrol oyuncusu, ‘Adını Feriha Koydum’, ‘Merhaba Hayat’ ve ‘Güllerin Savaşı’ gibi yapımlarda rol alan Barış Kılıç oldu. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

”Evlat Kokusu” yakında Kanal D’de! baris-kilic

Paramparça, Kördüğüm ve Kış Güneşi dizilerinin yapımcılığınıda üstlenen dünyanın en büyük bağımsız format ve yapım şirketi Endemol, Türkiye’de iki yeni dizi projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Endamol, Evlat Kokusu dizisi için hazırlıklara başladı. Evlat Kokusu dizisinin dram olduğu öğrenilirken, dizinin oyuncu kadrosunun seçimleri devam ediyor.

Kanalı ve oyuncu kadrosu henüz belli olmayan Evlat Kokusu dizisi ile ilgili yeni bilgiler önümüzdeki günlerde netleşecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.