Kanal D Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül ve Poyraz evleniyor mu

Kanal D Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül ve Poyraz evleniyor mu

Kanal D Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül ve Poyraz evleniyor mu Fenomen dizide büyük sürpriz

Poyraz Karayel dizisi 15. bölümde Ayşegül ve Poyraz evlilik kararı alıyor. Poyraz Karayel dizisi 15 Nisan Çarşamba yayınlanacak yeni bölümde Ayşegülün Poyraza yaptığı evlilik teklifinin nasıl sonuçlanacağı belli oluyor.

Kanal Dnin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Poyraz Karayelde artık Ayşegül ve Poyraz ilişkisi yeni bir döneme giriyor. Bahri Baba ve adamlarının hayatını kurtaran Poyraz yaptığı iki kritik hamlenin ardından artık Bahrinin gözüne iyice giriyor. Poyrazı oğlu gibi görmeye başlayan Bahri, kızıyla kendisinden habersiz sevgili olan Poyrazı bağışlarken dizideki olaylar yeni bir sürece giriyor. Geçen hafta Ayşegülün sürpriz evlilik teklifiyle şok olan Poyraz teklifi kabul ederek hayallere dalıyor ancak Ayşegülün sözleri hayallerden uyandırıyor!

Zülfikar ile Çiğdem arasında kader ağlarını örmeye başlıyor. Poyraz Karayel dizisinin 14. bölümünde diziye giren Azra Akın Çiğdem karakterini canlandırıyor. Poyraz Karayel 14. Bölüm de yoldan geçen ve Zülfikar ve ekibine yardım için duran Çiğdem bu hafta diziye iyice dahil oluyor.

POYRAZ KARAYEL 15. BÖLÜM 1. FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.