Kanal D Güllerin Savaşı Dizisinde Gülru’ya büyük şok

Kanal D Güllerin Savaşı Dizisinde Gülru’ya büyük şok

Kanal D Güllerin Savaşı Dizisinde Gülru’ya büyük şok Mert, Gülru’yu kaçırıyor ve ardından da Gülru için kabus dolu anlar başlıyor. Güllerin Savaşı dizisi yeni bölümde bu hafta neler olacak? İşte Güllerin Savaşı 16. bölüm konusu ve fragmanı

MERT GÜLRU’YU KAÇIRIYOR

Mert, Gülru’yu kaçırıyor ve ardından da Gülru için kabus dolu anlar başlıyor.

Güllerin Savaşı yeni bölümde Gülru kaçırılıyor, Gülfem ise halinden çok memnun. Ömer onu kurtarmak için harelete geçecek. Ömer ve Cihan Gülru’nun kaçırıldığını öğrenince çılgına dönerler. Ömer, Gülfem’in bu olayı bu kadar hafife almasına çok sinirlenir. Mert ile evliliğin ucundan dönen Gülru artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının farkındadır. 25 Ekim Cumartesi günü Kanal D’de ekrana gelecek olan bölümde gözü dönen Mert Gülru’yu kaçırıp kimsenin bilmediği bir yere götürüyor.

Gülfem, Gülru’nun sürprizinin şokunu yaşarken, Gülru kendisini bekleyen tehlikeden habersiz, Ömer’le buluşmak için dışarı çıkar. Ama karşısında Ömer’i değil Mert’i bulur. Bu hayatının en unutulmaz kâbusunun başlangıcı olur. Gülru’nun ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirip telaşlandırırken, paparazziler haber peşine düşerler ve Gülfem’in başını ağrıtırlar.

Yonca kardeşinin kaybolmasından suçluluk hissederken Taner, Çiçek’e destek olmak ister. Bir dakika bile gözünü yummadan Gülru’yu arayan Ömer, polislerden önce onu bulduğunda, büyük bir sürprizle karşılaşır.

GÜLLERİN SAVAŞI 16. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.