Kanal D den dizi sektörü için flaş hamle

Kanal D den dizi sektörü için flaş hamle

Kanal D’den dizi sektörü için flaş hamle İki ünlü isimle anlaşma yapıldı Kanal D yeni yayın dönemi için iki ünlü senarist Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ile anlaşma yaptı. Bu iki isim artık Kanal D için içerik üretecekler.

Melekler Korusun, Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Yer Gök Aşk gibi dizileri ekrana kazandıran ünlü senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, Kanal D ile el sıkıştı.

İçerik üretme konusunda da dizi piyasasına sağlam bir ivme kazandırma hedefinde olan Kanal D ,izleyicinin “ruhuna dokunan” iki önemli senarist ile anlaştı. Sema Ergenekon, Eylem Canpolat… Senarist kimliklerine bundan böyle ek olarak proje tasarım ve yapımcı kimlikleriyle de yeni bir yapıya imza atacaklar.

Tüm yapım şirketlerinin birlikte çalışmak istediği ikili, bundan sonra D grubu ortaklığıyla izleyicileri yeni hikâyelerle buluşturacak.

Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi rating rekortmeni dizileri kaleme alan, kendi hayal dünyaları ile karakterlere can veren ünlü senaristler “Türk izleyicisinin nabzını” artık yaratıcı ekipleriyle birlikte tutacaklar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.