Kalp Atışı 16. yeni bölümde Eylül tüm gerçeği öğreniyor

20.10.2017
78
Kalp Atışı 16. yeni bölümde Eylül tüm gerçeği öğreniyor

Kalp Atışı 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kalp Atışı dizisi 16. yeni bölümde Eylül, kendisine devredilen hastane hisselerinin ardından tüm gerçeği öğrenmiştir. Babaannesinin ölümünün örtbas edilmesindeki suçlulardan biri Ziyanurdur. Ali Asaf tüm gerçeği öğrenen Eylülü durdurmaya çalışır. Peki Ali Asaf, Eylülün kalbini yeniden kazanmayı başarabilecek midir? Kalp Atışı 16. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Kalp Atışı 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kalp Atışı dizisinde bu hafta Eylül, tüm gerçekleri öğrenir. Ali Asafın tüm olan bitenden haberi olduğunu öğrenen Eylül çılgına döner. Babannesinin ölümünün arkasında Ziyanurun da parmağı olduğunu öğrenmiştir. Peki Kalp Atışı 16. yeni bölümde Ali Asaf kendini affettirebilecek midir?

KALP ATIŞI 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KALP ATIŞI 16. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Eylül, kendisine devredilen hastane hisseleriyle artık tüm gerçeği öğrenmiştir. Babaannesinin ölümünün örtbas edilmesindeki suçlulardan biri Ziyanurdur. Duyduğu öfkenin ilk hedefi Ali Asaf olur doğal olarak. İki aşık sert bir yüzleşmenin içine girerken Ali Asaf karşısında 11 yıl önceki Eylülü bulacaktır.

KALP ATIŞI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Herkesin merak ettiği şey Eylülün evlilik yüzüğünü çıkarıp çıkarmayacağı olur. Ali Asaf ise asla vazgeçmeyecek ve Eylülü iyileştirmek için kendince bir yol bulacaktır. Diğer tarafta Nesrinin yalanı ve ardından gelen oyunu İpeki büyük bir tehlikenin içine atar. Aynı anlarda iki küçük çocuğun hayatı Eylüle bırakılan hisselerle bir anda değişecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.