Kaçın Kurası dizisinde yayın değişikliği

06.10.2016
69
Kaçın Kurası dizisinde yayın değişikliği

ATV’nin dizisi Kaçın Kurası’nın yayın saati değişti. NTC Medya imzalı, başrollerinde Serhat Teoman, Selin Şekerci, İbrahim Kendirici, Açelya Devrim Yılhan, Burcu Altın’ın yer aldığı ATV ekranlarının yeni dizisi Kaçın Kurası saat değiştirdi!

İlk iki bölümde reytinglerde istediğini bir türlü alamayan Kaçın Kurası bu hafta yayınlanacak üçüncü bölümüyle Cuma akşamı saat 22.00’da ATV’de ekranlara gelecek.

Yapımcılığını NTC Medya’nın, yönetmenliğini İnci Balabanoğlu’nun, senaristliğini ise Engin Elgün’ün üstlendiği dizinin başrollerini ise Selin Şekerci, Serhat Teoman, Burcu Altın, İbrahim Kendirci, Açelya Devrim Yılhan, Burak Tamdoğan, Köksal Engür, İnci Türkay, Abidin Yerebakan, Eylem Tanrıver ve Atilla Türkyılmaz gibi isimler paylaşıyor.

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜM KONUSU

Renk, Barış’ın Amerika’ya dönmekten vazgeçmesiyle kendini büyük bir ikilemin içinde bulur.

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir’de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.