Juventus Milan maçı canlı izle

05.03.2011
75
Juventus Milan maçı canlı izle

Juventus Milan maçı canlı izle Juventus Milan maçı canlı seyret Juventus Milan maçını canlı izle Juventus Milan canlı izle Juventus Milan maçı izle

Juventus Milan maçı canlı izle Juventus Milan maçını izle Serie A’da Roma gibi özellikle son 3 aylık süreç içinde çok büyük sıkıntılar yaşayan ve yine Roma’dan ayrılan Claudio Ranieri gibi koltuğu uzun süredir sallantıda olan Luigi Delneri başarısız sonuçlara rağmen dayanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içeride Bologna’ya kaybettiler ve böylece son 11 maçta sekizinci puan kayıplarını yaşadılar. Bu mücadeleden sonra Delneri’nin görevine Juventus yönetimi tarafından son verileceği düşünülüyordu ama şu an için siyah-beyazlılardaki sessizlik devam ediyor.

Takımın bu seneki en önemli oyuncularından Alberto Aquilani’nin sakatlığı devam ediyor. Bologna maçında oynamayan orta saha oyuncusunun Milan öncesinde de durumu kritik. Lider Milan son hafta kendi sahasında ikinci sıradaki Napoli’yi 3-0 geçerek çok rahatladı ve bu avantajı devam ettirmek için bu maçtan puan çıkarmaları şart. Bu sezon fazla yararlanamadıkları Andrea Pirlo’nun tekrar antrenmanda dizinden sakatlanması ve yaklaşık 2 ay boyunca takımdan uzak kalacak olması onların moralini bozdu fakat Allegri onun yokluğunda oluşan yaratıcılık sıkıntısını Robinho’nun yeni forvet arkası rolüyle tolere etmeye çalışıyor ve bunda da başarılı olduğunu söylemek gerek.

Juventus savunma istikrarını bir türlü oturtamayan bir takım ve Milan da çok kaliteli ayaklara sahip. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi’ni ve Avrupa’yı hedefleyecekse artık kazanmaya başlaması gerekiyor ve Milan onlar için hedef maç olabilir. Bu büyük maçın bol pozisyonlu ve gollü geçeceğine inanıyorum. 2.5 gol üstü denenir…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.