Juventus Bologna maçı canlı izle

26.02.2011
76
Juventus Bologna maçı canlı izle

Juventus Bologna maçı canlı izle Juventus Bologna maçı canlı seyret Juventus Bologna maçını canlı izle Juventus Bologna maçı

Juventus Bologna maçı canlı izle Juventus Bologna maçı canlı seyret Bu sezon da Serie A’da şampiyonluk yarışına erken havlu atan Juventus artık ligde ilk dört takım arasına girerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmenin hesaplarını yapıyor.

Takımın emektar isimlerinden Gianluigi Buffon da bu konuya değinerek, matematiksel olarak şanslarının bir hayli yüksek olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Buffon, geçtiğimiz hafta Lecce karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyetten bahsederek başladığı konuşmasında, “Lecce karşılaşması geride kaldı. Yarın Bologna ile oynayacağız ve pek de kolay bir maç olmayacak. Ama bizim de çok ciddi bir şekilde puana ihtiyacımız var. Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız çok zor değil ancak bunun için kalan 12 maçın sekizini kazanmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı formayla bir kez daha kupa kaldırmayı çok istediğni dile getiren tecrübeli eldiven, “Juventus ile şampiyonluk yaşamayı ne kadar çok arzuladığımı bilemezsiniz. Bu gerçekten de çok güzel olurdu.” dedi.

Serie A’da 41 puanı bulunan Juventus, dördüncü sıradaki Lazio’nun 7 puan gerisinde yer alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.