JUMO Türkiye

16.12.2010
78
JUMO Türkiye

JUMO Türkiye JUMO adı, Almanya’nın Fulda kentinde bulunan ve ölçme ve kontrol teknolojileri konusunda faaliyet gösteren firmanın tüm dünyada kullandığı ticari markasıdır, bu ad kurucusu Moritz Kurt Juchheim’ın adından türetilmiştir. (bkz. Holding Firma)
JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic. Ltd. Şti., JUMO GmbH & Co. KG firmasının bir alt kuruluşudur.

JUMO markası 1947 yılından beri sıcaklık, basınç ve nem gibi parametreler için ölçme, kayıt ve kontrol cihazları ile analiz sistemlerine yönelik enstrümantasyon ürünleriyle (pH, Redox, iletkenlik, çözülmüş oksijen, vb.) eş anlamlı hale gelmiştir.

JUMO tarafından üretilen ve Türkiye’de hizmete sunulan ürünler, basit elektronik termostatlardan göstergelere, tek parametre için PID kontrol aletlerinden çok parametreli ve proses kontrol sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede yer almaktadır.

JUMO, müşterilerine kontrol ettikleri prosesi, PC uyumlu kontrol ve kayıt ekipmanlarıyla ve yazılım çözümleriyle eksiksiz olarak izleyebildikleri ve kontrol edebildikleri en ileri teknolojileri sunmaktadır.

Proses ekipmanları HART, Profibus-DP ve CANbus gibi en yüksek standartlı protokollere uyumlu olarak sunulmaktadır. Ürünler ayrıca cUL/UL onaylı olarak da temin edilebilir. Hassas ortamlarda kullanılan ürünler JUMO tarafindan ATEX Direktifinin Zone 0,1 ve 2 ile 20, 21 ve 22 çalışma kosullari ile uyumludur.

JUMO sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesinin arkasinda durmaktadır ve BS EN ISO9001:2000 kalite sertifikalarına sahiptir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.