İşte Nevşin Mengünün Şok Görüntüleri

18.12.2010
77
İşte Nevşin Mengünün Şok Görüntüleri

CHP’li Milletvikili Şahin Mengü, kızının TRT’de çalışmadığını eğer böyle bir şey ispat edilirse milletvekilliğinden istifa edeceğini söylemişti. İşte Nevşin Mengü’nün o görüntüleri.

Nevşin Mengü’nün Twitter’da yayınladığı “Hükümet bana zengin koca bulsun” mesajı çok konuşuldu. Ancak Nevşin Mengü, babası CHP’li Şahin Mengü’nün meclis kürsüsünde söylediği: “ Kızımın TRT’de çalıştığını ispatlasınlar milletvekilliğinden istifa ederim.!” sözlerine hiç girmedi.

Şahin Mengü kızının TRT’de çalışmadığında çok ısrarlı. Mengü kızının One Haber Ajansı’nda çalıştığını iddia ediyor.

Peki gerçekler nedir? Şahin Mengü doğru mu söylüyor?

Gerçekler çok açık: Şahin Mengü’nün kızı Nevşin Mengü tam bir buçuk yıl boyunca TRT’nin Tahran temsilciliğini yaptı ve yüzlerce canlı yayın gerçekleştirdi. Tabii ki yüzlerce canlı yayında da elinde TRT MİKROFONU vardı.

Neviş Mengü’nün memuriyeti olmadığı için TRT’ye One Haber Ajansı üzerinden geçiş yaptı. Yani Neviş Mengü’ye maaşını TRT, One Haber Ajansı üzerinden verildi.
Soruyoruz;

TRT’de çalışmayan Nevşin Mengü 1 buçuk yıl boyunca niçin TRT mikrofonu taşıdı?
TRT çalışmayan Nevşin Mengü TRT TÜRK ekranlarında yüzlerce kere çıkarken hangi sıfatla haber ve program yaptı.

TRT’de çalışmayan Nevşin Mengü niçin Tahrandaki tüm resmi birimlere kendini TRT temsilcisi olarak tanıttı.

TRT’de çalışmayan Nevşin Mengü’nün kullandığı kartvizit niçin TRT’ye aitti.
TRT’de çalışmayan Nevşin Mengü One Ajans adına Tahranda duruyorsa TRT dışında bir gün bir tek haber yapmış mıdır? (Yapamaz çünkü TRT çalışanıdır One Ajans onu TRT adına çalıştırdığı için TRT adına yetki kullanır ve eğer başka bir yere haber yaparsa suç işlemiş demektir)

“Kızı yüzlerce kez “TRT TÜRK TAHRAN BEN NEVİŞ MENGÜ” diyen Şahin Mengü, bu görüntülerin ortaya çıkmasıyla iyice zor durumda kalacak. Çünkü Nevşin Mengü, TRT’de çalışmış ve TRT kimliğini kullanmıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.