İşte Benim Stilim haftanın finalinde bu hafta kim elenecek

26.11.2016
76
İşte Benim Stilim haftanın finalinde bu hafta kim elenecek

TV 8in sevilen yarışması İşte Benim Stilim ilgiyle izleniyor. Her gün yeni bölümü yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında haftanın finali Pazar günü gerçekleşecek. İşte Benim Stilim yarışmasıyla ilgili detaylar haberimizde

Öykü Serterin sunumu ile İşte Benim Stilim TV8de ekrana gelmeye devam ediyor. Programın jüri üyeleri yine Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez olurken haftanın finalinde Kerimcan Durmazın konuk jüri üyesi olacak. 13 bayan yarışmacı Türkiyenin en tarz kadını ünvanını elde etmek için kıyasıya yarıştığı İşte Benim Stilimin galası 27 Kasım Pazar 15:00da TV8de.

Yarışmacılar, her hafta kendilerine verilecek olan 1.500 TL ile haftanın konseptine en uygun kıyafetleri bulup almaya çalışır. Haftalar ilerledikçe dolaplarında birikenkıyafetleri de kombinleyerek, haftalık bütçelerinden artırdıkları parakendilerine kalacağından ekran karşısındakilere ucuz ama doğru giyinebilmenin tüyolarınıverilecektir.

Eleme gecesi podyuma konsept kıyafetiyle çıkan yarışmacılar jüri üyelerinden 5 üzerinden puan alırlar. Jüriden en düşük puanı alan 1 yarışmacı ileyarışmacıların birbirleri için yaptıkları değerlendirmede en çok gitsin oyu alanyarışmacı elenmek üzere tekrar podyuma çıkarlar. Bu iki yarışmacıdan 5 jüridenen çok gitsin oyu alan elenerek hayallerine ve büyük ödüle veda eder.

Birbirinden zorlu 14 haftanın sonunda bir yarışmacı birinci seçilecek ve 100 Bin TLlik para ödülünün sahibi olurken, Türkiyenin en tarz kadını ünvanı ile de taçlandırılacaktır.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Periscope denildiğinde akla gelen ilk isim olan Kerimcan Durmaz 1994 doğumlu ve Akrep burcu.

Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, hem erkek hem de bayan takipçileri tarafından oldukça sevilen, renkli bir kişilik. Şu anda özellikle Twitter, İnstagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşmış durumda. Kerimcan Durmaz ile alakalı her şey snapchatleri ve paylaşımları ile mi kısıtlı? Elbette değil! Kerimcan Durmaz, ayrıca oldukça başarılı bir Make-Up Artisttir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.