İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler de kim elendi?

03.02.2016
74
İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler de kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler de kim elendi? TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim 2016’da adım adım büyük finale yaklaşırken hergün bir kişi yarışmaya veda ediyor. İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler’de 2 Şubat Salı günü bir eleme heyecanı daha yaşandı. Merakla beklenen İşte Benim Stilim 2016’da kim elendi sorusu yanıt buldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 2 Şubat Salı günü yayınlanan bölümünde final haftası elenen ilk isim belli oldu. Aslı ZEN elenmek istediğini söyledi ve eşofmanla podyuma çıktı. Sevil Uyar “Dünkü sohbetten sonra öyle gidilmez böyle mi gidilir demek istiyorsun?” diye sordu. Pelin Suade ise “Hepimiz özenle hazırlanırken senin böyle çıkman saygısızlık” diye yorum yaptı.

Aslı Zen, daha sonra İnci Parsın kendisinden şüphelendiğini ve kendisini yargıladığını söyledi. İnci Pars ile kısa süre gerginlik yaşayan Aslı Zen elenmek istediğini söyledi.

Gizem Özdilli, Aslı Zen, İnci Pars ve Nil Karataş elemeye çıktı. Jürinin onayı ile Aslı Zen Yarışmaya veda ettii.

Değişen kurallara göre final haftasında her gün bir yarışmacı yarışmaya veda edecek. Gün sonunda en düşük puanı alan üç yarışmacı Pelin Suade, Esra Balamir ve Sevil Uyar önce arkadaşlarının karşısına daha sonra jürinin karşısına çıktı.

1 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen İşte Benim Stilim 2016da Jüriden Uğurkan Erez elenmesi için Sevil Uyarın; İvana Sert ve Neslihan Yargıcı ise Esra Balamirin ismini verdi. Böylece jürinin kararıyla yarışmaya veda eden isim Esra Balamir oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER’DE HER GÜN BİR KİŞİ ELENECEK

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya rahatsız olduğu için jüride Uğurkan Erez yer aldı.

Uğurkan Erez son gala gecesinde son elemeyi yaptığı için çok rahatladığını ama şimdi her gün elemede yer alacağı için gergin olduğunu söyledi.

Yarışmacılar ise hala haberin şokunu atamadıklarını belirtti.

NİL KARATAŞ VE SEVİL UYAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde herkesin olumlu yorumlar yaptığı İnci Parsı; Nil Karataş beğenmediğini söyledi ve Nasıl beğendiniz ben anlamadım diye sordu.

Nil, İnci’nin tek renk içinde çok karmaşık bulduğunu söyleyince Sevil Uyar, Nil konuşurken sıkılıyorum, içimi afakanlar basıyor dedi. Nil Sıkılıyorsan gidersin deyince Sevil Kapa çeneni diye çıkıştı. Nil sesini yükseltince ikili arasında gerginlik çıktı.

Öykü Serter ikiliyi sakinleştirip kavgayı sonlandırdı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.