İstanbulun Altınları 14. Bölüm Fragmanı izle

İstanbulun Altınları 14. Bölüm Fragmanı izle

İstanbulun Altınları 14. Bölüm izle İstanbulun Altınları 14. Bölüm Fragmanı izle İstanbulun Altınları 14.Bölüm Fragmanı Seyret İstanbulun Altınları 14. Bölüm Fragmanı izle İstanbulun Altınları 15. Bölüm Fragmanı izle İstanbulun Altınları Son Bölüm Fragmanı izle

İstanbulun Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom çok yakında ATV ekranlarında başlıyor. Altın Apartmanı’nın eğlenceli ve komik sakinleri Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Reşat Altının kurduğu bütün düzeni yıkmak üzere apartmana yerleşen ve onun bütün dengesini altüst eden, Avrupada eğitim görmüş ve 15 senede 5 koca eskitmiş bir operacı. Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle buluşacağı İsmet Azmarazlı karakteri ile yine çok güldürecek, dillere pelesenk olacak sözleriyle çok eğlendirecek.

İstanbulun Altınları 13. BÖLÜM ÖZETİ

Reşatın başka bir kadına aşık olduğunu itiraf etmesi üzerine Mihrap (yani İsmet), Reşatı izlemeye karar verir. Tam bu esnada aklı bir gidip bir gelen Saadet, İsmeti ölen gelini zannedince, İsmet; Reşatla aynı evde kalmaya başlar ve anneye sözde evlilik oyunu oynarlar. İsmet, bu vesileyle Reşatı da yakın takibe başlar. Bu arada İsmetle Reşatın Saadete karşı evlilik oyunu oynadığını bilmeyen Fahri, kahrolur. Acısını içine gömer ve kendisini ofise kapatır. Ahmet ve Tankut, onun yalnızlığına son vermek için ona derdini anlatacağı bir cansız manken hediye ederler. Mankene candy adını veren Fahrinin tüm dünyası değişir.

istanbulun Altınları 14. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.