İstanbul BelediyeSpor Galatasaray maçı canlı izle

26.02.2011
87
İstanbul BelediyeSpor Galatasaray maçı canlı izle

İstanbul BelediyeSpor Galatasaray maçı canlı izle İstanbul Belediye Spor Galatasaray maçı canlı seyret Lig Tv izle İstanbul Belediye Spor Galatasaray maçını canlı izle İstanbulSpor Galatasaray maçı canlı izle

İstanbul Belediye Spor Galatasaray maçı canlı izle İstanbulSpor Galatasaray maçı canlı izle Spor Toto Süper Lig’de bugun İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak Galatasaray’da tek hedef galibiyet. Ligde deplasmanda yaptığı son 3 maçında galibiyet elde edemeyen sarı-kırmızılı takım, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenerek rakip sahalardaki şanssızlığını kırmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray’da sarı kart cezalısı olan Neill, sakatlıkları bulunan Arda, Hakan, Kewell ve grip olan Anıl, Gaziantepspor karşısında takımlarının formasını giyemeyecekler.

Öte yandan, uzun süren sakatlığının ardından yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan Pino’nun ise bu maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

İBB, ilk galibiyetin peşinde

Spor Toto Süper Lig’de yarın Galatasaray ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini yenerek, bir ilki gerçekleştirmek istiyor..

Süper Lig’e çıktığı 2007-08 sezonundan itibaren ”Üç Büyükler”den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı yenen, ancak Galatasaray’ı henüz mağlup edemeyen lacivert-turunculular, yarın sarı-kırmızılı takım karşısındaki şanssızlığına son vermeyi hedefliyor.

İstanbul ekibi, 4. sezonunu geçirdiği ligde, Galatasaray ile yaptığı 7 maçın, 5’ini yitirdi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Ligdeki ilk sezonunda Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında ise rakibine 3-0 yenildi.

İstanbul temsilcisi, 2008-09 sezonunda rakibine deplasmanda 2-0, sahasında ise 1-0’lık skorlarla rakibine mağlup oldu.

Geçen sezon ise deplasmanda rakibiyle son dakikada attığı golle 1-1 berabere kalan lacivert-turunculular, sahasındaki maçı 1-0’lık skorla yitirdi.

Bu sezon ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta da sarı-kırmızılılara 3-1 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 7 lig maçında Galatasaray’dan sadece 2 puan alabildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.