israil Gürcistan maçını canlı izle

29.03.2011
82
israil Gürcistan maçını canlı izle

israil Gürcistan maçını canlı izle israil Gürcistan maçını canlı seyret israil Gürcistan maçı canlı izle israil Gürcistan canlı izle israil Gürcistan maçını izle

Euro 2012 elemelerinde İ grubu ikincisi Çek Cumhuriyeti, kendi evinde grubun puansızı ve en zayıf halkası olan Liechtenstein’ı konuk ediyor. Liechtenstein için 3 handikap açılmış.

Çek Cumhuriyeti, neredeyse tamamını izlediğim karşılaşmada İspanya deplasmanında 1-0 öne geçmiş, ancak David Villa’nın 4 dakika arayla gelen iki golüne engel olmamamıştı. Şunu söylemek lazım, İspanya ile deplasmanda oynadıkları maç kesinlikle Liechtenstein maçı için bir ölçü değil, zira tam anlamıyla katı bir savunma ve ölümüne direnme üzerine kurulu bir oyun oynadılar İspanya karşısında.

Son dönemlerde düşüşe geçen Çek futbolu, bilhassa Jan Koller-Milan Baroş ikilisi sonrasında gol yükünü çekebilecek başka bir oyuncu çıkaramadı desek yeridir. Bu maçta sanıyorum ki farkı Baroş belirleyecek.

Liechtenstein için ise ne söylesem boş açıkçası. Fakat en dikkat çeken özellikleri, İspanya ile oynadıkları maç dışında çok büyük farklar yememiş olmaları. Maç başına 2.8 gol ortalaması ile oynuyorlar, ki bu da Çek Cumhuriyeti’nin handikapı aşıp aşamayacağı konusundaki tereddütlerimi artırıyor.

Biraz deneysel çalışalım, beraberliği zorlayalım derim.

* Çek Cumhuriyeti grupta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

* Çek Cumhuriyeti son 14 maçında 3 gol handikapını aşamadı.

* Liechtenstein gruptaki 3 maçınıda kaybetti.

* Liechtenstein son 4 maçında 3 gol handikaplı yenilmedi.

* Gruptaki ilk maçı Çek Cumhuriyeti deplasmanda 2-0 kazandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.