İsmailağa Cemaati üyeleri yarışları böyle izledi

15.12.2010
74
İsmailağa Cemaati üyeleri yarışları böyle izledi

Önceki gün İsmailağa Cemaatinin üyelerinin Kuran-ı Kerim dağıtmak için geldiklerini söyledikleri kayakla atlama yarışlarından yeni görüntüler geldi. Kayakla atlama kızlarda Fransız Romane Dieu altın madalya kazandığı yarışı cemaat üyeleri böyle izledi.

İsmailağa Cemaatinin üyeleri, Türkiyenin ilk kez ev sahipliği yaptığı, Erzurudaki 13üncü Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivaline (EYOF) katılan sporcu ve yöneticilere 3 dilde bastırılanı Kuran-ı Kerim dağıtarak, İslamı anlatmak istedi. Ancak cemaat üyelerinin bu girişimi, güvenlik engeline takılırken daha sonra yarışı dikkatle izledikleri görüldü.

Erzurumda düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivalinde kayakla atlama kızlar branşında yarışlar tamamlandı. Palandöken ilçesindeki Kiremitliktepede bulunan atlama kulelerinde gerçekleştirilen yarışlarda, Fransız Romane Dieu altın madalya kazandı.

İsmailağa Cemaati, kayakçılara Kuran dağıtmaya geldi
2 VE 3 SLOVENYADAN

Slovenyalı Nika Kriznar 211,8 puanla gümüş, aynı ülkeden Katra Komar ise 204,1 puanla bronz madalya aldı. Bu arada, atlayışlar sırasında güzel görüntüler oluştu. Yarışmayı ellerinde Türk bayrakları ile izleyen Erzurumlular, atlayış yapan sporculara destek verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.