irlanda Makedonya maçını canlı izle

25.03.2011
69
irlanda Makedonya maçını canlı izle

irlanda Makedonya maçını canlı izle irlanda Makedonya maçını canlı seyret irlanda Makedonya maçı canlı izle irlanda Makedonya canlı izle irlanda Makedonya maçını izle

irlanda Makedonya maçını canlı izle Grupta Rusya ve Slovakya ile çekişen İrlanda’nın bu tip maçlarda herhangi bir puan kaybı lüksü bulunmuyor. Hazırlık maçlarında Norveç’e evinde 2-1 mağlup olan İrlanda, Galler’i yine seyircisi önünde oynadığı maçta 3-0 ile geçmesini bilmişti. Üst üste oynanacak olan iki Makedonya maçından çıkartılacak 6 puan, Slovakya maçı öncesi İrlanda’yı avantajlı bir konuma getirecektir. Bu maçta kadroda Duff, Gibson ve Robbie Keane gibi önemli yıldızlar forma giyecek.

Konuk ekip Makedonya ise geçen senelere nispeten daha kolay bir grupta mücadele ediyor. Ancak yine de kadro kalitesi olarak grubun başını çeken takımlarla mücadele etmeleri zor gözüküyor. En büyük silahları Inter’de oynayan Pandev. Bu maçta da tek forvet olarak İrlanda’yı zorlamaya çalışacaktır. Hazırlık maçlarında önce Arnavutluk ile golsüz berabere kalan Makedonya, ondan sonra oynadığı Çin ve Kamerun karşılaşmasını 1-0’lık skorlarla kaybetti. Onlar adına zor bir deplasman olacaktır.

İrlanda gruptaki iddiasını kaybetmemek için bu maçı kayıpsız geçmek isteyecektir. İç sahada etkili futbol oynuyorlar. Makedonya’nın puan çıkartması zor görünüyor. İrlanda kazanacaktır. Alternatif arayanlar ise TGS 2-3 bahsine de yönelebilirler. Ben İrlanda’dan 2-0’lık bir galibiyet bekliyorum.

* İrlanda gruptaki 4 maçta 1 kez kaybetti (2G-1B).

* İrlanda grup maçlarına verilen arada oynadığı 2 maçta Norveç’e 2-1 kaybetti, Galler’i 3-0 yendi.

* İrlanda’nın son 5 maçnın 4’ü ÜST bitti.

* Makedonya gruptaki 4 maçta 1 kez kazandı (1B-2M).

* Makedonya grup maçlarına verilen arada oynadığı 3 hazırlık maçında Arnavutluk ile golsüz berabere kaldı. Çin ve Kamerun!a ise 1-0’lık skorlarla kaybetti.

* Makedonya’nın son 5 maı ALT bitti. Son 4 maçı TGS 2-3 aralığında bitti.

* İrlanda ile Makedonya arasındaki 4 maçın 2’si ALT, 2’si ÜST bitti.

* İrlanda 2 kez konuk ettiği Makedonya’yı 2 maçtada gol yemeden yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.