iPhone SE 2 (iPhone X mini) bu yıl gelmiyor

22.02.2011
78
iPhone SE 2 (iPhone X mini) bu yıl gelmiyor

iPhone SE modelinin devamını bekleyenler arasındaysanız yeni gelişmeler sizi muhtemelen hayal kırıklığına uğratacak. Forbes’in haberine göre kılıf üreticisi Olixar bu yıl iPhone SE 2 için herhangi bir aksesuar üretmeyecek. Daha önceki raporlarda Apple’ın bu yıl iPhone X mini olarak da anılan küçük bir telefon çıkaracağı belirtiliyordu.

Forbes’e göre Apple, 2018 için sadece büyük boyutlu iPhone modellerine odaklanacak. Söz konusu modellerin, Cupertino merkezli teknoloji devi tarafından piyasaya sürülen en büyük iPhone varyantları olması bekleniyor. Bunlar şu anda sadece söylenti olsa da Olixar zaten bildirilen boyut ve ebatlara göre kılıf ve aksesuar hazırlama çalışmalarına başlamış durumda.
iPhone SE 2 (iPhone X mini) bu yıl gelmiyor

iPhone SE ile aynı boyutta ancak daha büyük ekranlı olacak
Önceki raporlar iPhone SE 2’nin orijinal iPhone SE’den daha büyük olmayacağını, ancak yeni tasarım diliyle geleceğini öne sürmüştü. Akıllı telefon çerçevesiz ekran ve çentikli tasarımı sayesinde önceki modelle aynı boyutlarda olmasına rağmen nispeten daha büyük bir ekran sunabilecek. Ancak son haberlere bakılırsa Apple en azından bu yıl iPhone SE 2 modelini piyasaya sürmeyi planlamıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.