iPhone 5 ne zaman geliyor?

iPhone 5 ne zaman geliyor?

Apple yeni iPhone’nu ne zaman piyasaya sürecek?

Apple’ın, iPhone 5 için eylül ayında lansman yapacağı iddia edildi. Temmuz ayında üretimine başlanması beklenen iPhone 5’in, eylül ayına kadar satışa hazır hale getirileceği belirtiliyor.

iPhone 5’in yepyeni bir cihaz olmayacağı ancak bu ay tanıttığı iOS 5 işletim sistemiyle birlikte geleceği tahmin ediliyor. Apple’a yakın kaynaklara göre iPhone 5, Apple kriterleri göz önüne alındığında çok pahalı olmayacak ve iPhone 4 fiyatı ile iPhone 5 fiyatı arasında uçurum bulunmayacak.

iPhone 5’in 100 Dolar daha pahalı olması bekleniyor. Apple, aynı ay içerisinde iOS 5 ve iCloud’u da piyasaya sürecek. iPhone 5’in, iOS 5 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin ediliyor.

iPhone 5 özellikleri içinde şunların bulunacağı tahmin ediliyor: 4 inç ekran bulunacak ve özel ekran yapısı sayesinde yansımalar problem oluşturmayacak. iPhone 4’ün çok eleştirilen yönü olan anten sıkıntısı ortadan kaldırılacak. Akıllı telefon, kredi kartı gibi de kullanılabilecek (NFC Yöntemi).

Ekranın görüş açısına göre görünürlüğü oldukça yüksek olacak. iPhone 5, bazı Android telefonlarının yapabildiği gibi otomobili anahtar olarak kontrol edebilecek. 1.5 GHz işlemci, 14 saat dayanabilen batarya, 64 GB saklama alanı, 8 megapiksel fotoğraf makinesi, kırılma ve çizilmelere karşı dayanıklı cam ve 1 GB bellek,HD kayıt özelliği ve HDMi çıkışı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.