İnternet fenomenleri Çankaya Sofrası’nda

28.01.2013
72
İnternet fenomenleri Çankaya Sofrası’nda

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Sofrasında sosyal medya ve twitter gibi paylaşım sitelerinde öne çıkan 6 ismi ağırlayacak. Gülün seçtiği isimler arasında internet fenomeni seçilen ve beyinsiz adam takma adıyla twitterda ünlenen oyun yazarı Hakim Türkmen de yer aldı. Çankaya Sofrasında sosyal medya bütün boyutlarıyla bir sohbet havası içinde değerlendirilecek.

AYDIN HASAN Milliyet.com.tr /Ankara

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2007 yılında cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Atatürk dönemindeki Çankaya Sofrasını yeniden canlandırma tutumu içine girmişti. Gül, ilk Çankaya Sofrasında tarihçi Prof. Dr. Halil İnalcık ve Türkiyenin ilk Kültür Bakanı Prof. Dr. Talat Halmanı öğle yemeğinde ağırlayarak Çankaya Sofrası geleneğini başlatmıştı. Gül, bu uygulama çerevesinde aralarında sinema yönetmenleri Sinan Çetin, Erden Kıral, Yücel Çakmaklı, yapımcı Türker İnanoğlu, senarist Gani Müjde ve oyuncular Şener Şen, Lale Mansur ve Zuhal Olcayın yer aldığı isimleri de kabul etmişti. En son yüksek öğrenim dünyasının önde gelen isimleri ile buluşan Gül, yarınki Çankaya Sofrasının konukları ise sosyal medyadan seçti.

Beyinsiz Adam Köşkte

Köşk kaynaklarından alınan bilgilere göre, Gül, 6 konuğunu kendisine önerilen liste içinden bizzat seçti. Gül, konuklarına saat 13.00te Çankaya Köşkünde bir öğle yemeği verecek. Yuvarlak masa etrafında verilecek yemekte, twitter, facebook, youtube gibi paylaşım sitelerinin etkinliği, sosyal medyanının Türkiyede geldiği nokta üzerine sohbet edilecek. Yemeğe; Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, network uzmanı Zorluhan Zorlu, ntvmsnbc Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yeşiltepe, twitterı etkili kullanmasıyla tanınan Habertürk Yazarı Rahşan Gülşah ile internet alanında yıllardır kaleme aldığı yazıları ve yaptığı televizyon programları ile tanınan Serdar Kuzuloğlu katılacak. Twitterda beyinsiz adam takma adıyla ünlünen ve yılın internet fenomeni seçilen Hakim Türkmende Çankaya Sofrasının konuğu olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.