İnternet aşkları

06.02.2012
66
İnternet aşkları

İnternet arkadaşlık siteleri, İnternet aşkları; Hız çağındayız. Tüketim ve ilişkiler dahi baş döndürücü bir hızla başlayıp bitebiliyor. İnternetin hayatımıza girmesiyle bir tıkla bilgiye ulaşabilir olduk. Arkadaşlık sitelerinin kurulması ile birlikte ise bir tıkla ‘aşk’a ulaşır olduk!

Gerçekten bu kadar kolay mı? Bir tıkla aşka ulaşabilir miyiz? Profiline girip özelliklerini öğrendiğimiz bir insana hemen yakınlık duyabilir miyiz?

Peki günümüzde bireyleri internete iten neden ne? Öncelikle yine bu çağın sorunu zamansızlık’ Hafta içi çok yoğun tempoda çalışan bireyler, ilişki arayışını internetten çözümlemeye çalışıyor. Geleneksel yapının getirdiği yasaklar ise özellikle gençleri internet başına kilitliyor. Ayrıca sosyal anlamda diğer insanlarla kolay iletişim kuramayan ancak sanal dünyada kendini çok rahat ifade edebilen kişilerin tercihi de internet arkadaşlık siteleri oluyor.

Paralı siteler üye kontrolünde daha hassaslar. Üye olmayı düşündüğünüz sitedeki erkek yüzdelerini kıyaslamalısınız. Kendinizle ilgili gerçek bilgiler yazın, doğru kişiyle karşılaşırsanız yanlış bilgi ciddi sorunlar yaratabilir. Profiline fotoğrafını koymayanları elemenizi tavsiye ederim. İlk buluşmaya yalnız gitmeyin. İlk buluşmada karşınızdaki kişiden çok etkilenseniz dahi asla telefon ve adresinizi vermeyin. Özel bilgilerinizi anlatmayın.

Arkadaşlık sitelerinin pozitif yönü; artık bir daha aşkı bulamayacağına inanan insanlara bir araya getiriyor ve bir çok kişi internet evliliği yapıyor. Ancak unutmayın, arkadaşlık sitelerinde ciddi bir ilişki kadar genel geçer şeyler yaşamayı, sadece sohbet etmeyi isteyenler de çok. O yüzden yeni insanlarla iletişim kurarken dikkatli olmalı ve üzülebileceğiniz sonuçlar doğabileceğini göz ardı etmemelisiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.