İlişki Durumu Karışık 33. son bölümünde şaşırtan sahne

07.03.2016
80
İlişki Durumu Karışık 33. son bölümünde şaşırtan sahne

İlişki Durumu Karışık 33. son bölümünde şaşırtan sahne Show Tvnin romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 33. son bölümü ile 5 Mart Cumartesi akşam ekrana geldi. Eğlenceli sahnelerden oluşan dizinin son bölümünde Can canlı yayında Elifi terk etti. İzleyiciyi şaşırtan bu ayrılık İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde nasıl sonuçlanacak. İşte İlişki Durumu Karışık 33. son bölümünde yaşananlar.

Ekranların sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 33. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların kolkola gittiği dizinin yeni bölümündeAyşegül ve Can arasındaki romantik sahneler yaşandı. Geçtiğimiz haftaki bölümde Ayşegülü ikna edemeyince sürpriz bir plan yapan Can, onu dağ evine kapattı. Ne olursa olsun kendisini affetirecekti.

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor..

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMÜ – TIKLA İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 33. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İlişki Durumu Karışık son bölümünde Can kendini Ayşegüle affettirmek için her yolu denemeye kararlıydı.Can Ayşegülü düğünden kaçırıp baş başa olabilecekleri ıssız bir yere getirdi. Amacı Ayşegüle kendini affettirip her şeye yeniden başlamaktı ama Ayşegülün hemen teslim olmaya niyeti yoktu. Düğünde damatlığıyla kalan Murat ve gururu iyice kırılan Elif ise onları bulup hesap sorma derdindeydi. Medihatın da yardımıyla Ayşegül ve Canı geri döndürmenin yolunu buldular ve hemen harekete geçtiler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.