iffet 21. Bölüm Fragmanı izle 25 Şubat Cumartesi

iffet 21. Bölüm Fragmanı izle 25 Şubat Cumartesi

iffet 21. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan iffet 21. Bölüm Fragmanı online internetten izle iffet 25 Şubat Cumartesi Fragmanı izle

iffet 20. Bölüm Özeti; Sevilen dizi İffetde sürprizler bitmiyor. Ali İhsanın bebek beklentisi hem İffette hem de Cemilde büyük bir şaşkınlık yaratır.

Cemil annesini kurtarmak için her şeyi yapmasına rağmen hayatının en büyük acısıyla yüzleşmekten kaçamaz. Nil onu bir an olsun yalnız bırakmazken İffet istese de yanında olamaz. Çünkü İffetin de hayatında sular durulmamaktadır.

Ali İhsanın Çocuk Israrı!

Ali İhsan yaşadıkları sorunlara rağmen İffete olan aşkını ve evliliğine olan inancını kanıtlamak için bir bebek sahibi olmak istediğini söyler. O andan itibaren İffet için her şey gittikçe zorlaşır. Ali İhsanla evliliğini devam ettirmek istiyorsa yapması gerekenler ortadadır. Ama İffetin engel olamadığı hisleri onu farkında olmadan Cemile doğru iter. Cemil ve İffet nihayet yan yana geldiklerinde her şey bambaşka bir hal alabilecekken Cemil beklenmedik bir şekilde İffeti kendinden uzaklaştırır.

iffet 21. Bölüm Fragmanı izle, iffet 21. Bölüm Fragmanı, iffet 21. Bölüm Fragmanı izle, iffet 21. Bölüm Fragmanı Seyret, iffet 21. Bölüm Fragmanı HD izle, iffet 21. Bölüm Fragmanı Full izle, iffet 22. Bölüm Fragmanı izle, iffet Son Bölüm Fragmanı izle

Çünkü Ali İhsanla çocuk yapmaya karar verdiklerini öğrenmiştir. Başka bir adamla evli olmasını umursamayan Cemil bunu kabul edemez. Her şey bir kez daha alt üst olur.

iffet 21. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.