İçeride dizisi

12.08.2016
68
İçeride dizisi

İçeride dizisi Çekimleri başlayan İçeride dizisinin konusu ve rolleri belli oldu

Çağatay Ulusoy’un İçeride dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? İçeride dizisi hakkında tüm haberler…

BENSU SORAL FOTOĞRAFLARI

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi İçeride’nin çekimleri başladı. İçeride dizisinin genel konusu ve detayları da belli oldu.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli, Bensu Soral Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor’un yer aldığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği merakla beklenen dizinin çekimleri bugün başladı. Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli’nin birbirinden habersiz büyüyen iki kardeşi canlandıracağı dizinin senaryosunu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

İÇERİDE DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

İçeride dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayrak oturacak. İlk bölümünde sık sık flashback sahnelerin ekrana geleceği dizinin çekimleri sonunda Pazartesi sabahı başladı.

Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun kaleme aldığı ‘İçeride’ dizisi Polis Akademisi mezuniyete töreniyle başlıyor. Dizide ‘Sarp Yılmaz’ karakterini oynayan Çağatay Ulusoy, Polis Akademisi’nden birincilikle mezun oluyor.

Üstelik yıllar önce kaçırılan kardeşi Aras Bulut İvmeli’nin hayat verdiği ‘Umut’, daha sonraki adıyla ‘Mete’de aynı okuldadır.Çocukken kaçırılan ve mendil sattırılan ‘Umut’ yani ‘Mete’ hayatına giren küçük bir kızın yani Bensu Soral’ın oynadığı Melek sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis Akademisi’ne girmiştir.Kardeş olduklarından habersiz çekişme halinde olduğu ‘Sarp’tan yani Çağatay Ulusoy’dan sonra o da aynı okulu ikincilikle tamamlıyor.çağatay ulusoy bensu soral

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, usta isim Nihal Kıldaş’ın canlandırdığı annesi Füsun Yılmaz ile mütavaz, bir gecekonduda yaşamaktadır. Vefaker anne Füsun kaçırılan oğlunun ismini verdiği Umut Ev Yemekleri adlı küçük bir lokantayı işletmektedir. Kaçırılan küçük oğlunun acısını hala yüreğinde hisseden anne ve babasını 12 yaşında tarfik kazasında kaybederek kimsesiz kalan Damla Colbay’ın can verdiği komşu kızı Eylem’i sahiplenerek dindirmeye çalışır.çağatay ulusoy aras bulut iynemli

Eylem’de Fusun Hanım’ı hiç üzmemiş, Sarp ile kardeş gibi büyümüş ve okuyarak gazeteci olmuştur. Yılmaz ailesinin yaşamını evin kamyonculuk yapan babası İbrahim Yılmaz’ın 8 cinayet işlemiş, uyuşturucu baronu olan Çetin Tekindor’un hayat verdiği Kebapçı Celal Karabaş’ın tüm suçu üstlenip cezaevine girmesiyle alt üst olur. Sarp ve Umut’un babalarının gözleri önünde kelepçelenerek götürülmesine şahitlik etmeleri hayatlarında büyük bir travmaya sebep olur. İki kardeşin babaları hapse girdikten sonra Umut’un kaçırılması birbirlerinden koparılması da ikisinin polis olmayı tercih ederek yıllar sonra her şeyden habersiz aynı okulda bir araya getirmiştir.

Ve sonunda Polis Akademisi’nden mezun olma zamanı gelip çatmıştır. Sarp’ın hocası Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kirli geçmişini ortaya döker, onu polis teşkilatına sızmakla suçlar. Okuldan kovulacağını öğrenen Sarp törende hocasına silah çeker ve cezaevine gönderilir. Sarp’ı savunmak için gelen avukat da, kardeşi Umut’a yani ‘Mete’ye yardım eden Melek rolündeki Bensu Soaral’dir.

Fakat yetenekli avukat Melek’i manevi babası aynı zamanda Sarp’ın babası İbrahim Yılmaz’ın suçlarını üstlendiği Kebapçı Celal Karabaş’ın gönderdiğini öğrenince çılgına döner ve avukatı sert bir şekilde gönderir. Fakat genç kadın Sarp’tan çok etkilenir.

Sarp’ın hapse girmesi kardeşi Mete’nin yıldızını parlatır. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya’nın gözdesi olur. Operasyonalar sırasında Mete, Sarp’ın kardeş gibi büyüdüğü gazeteci Eylem ile yakınlaşır. Cezaevinden çıkan Sarp, kötü adamların en güvenilir kişisi haline gelir. Senaryosu okuyanlar tarafından çok beğenilen dizide her şeyin bir oyun, Sarp’ın ise bir’köstebek’ olduğu ortaya çıkana kadar dizide nefes kesen gelişmeler yaşanır.

Show TV’de yayınlanması beklenilem dizi, çok yakında izleyiciyle buluşacak.

”İçeride” yeni sezonda Show TV’de!

İÇERİDE DİZİSİ İÇİN HAZIRLAR DEVAM EDİYOR

Çağatay Ulusoy’un, ‘Köstebek’ (The Departed) filminden uyarlanan yeni dizisi ‘İçeride’ için hazırlıklar sürüyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi, Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu yazıyor.

39 bölüm sürmesi planlanan dizide, Ulusoy’un kardeşi ‘Mete’ karakterine Aras Bulut İynemli hayat verecek. Diğer oyuncuların kimler olduğu da yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Son olarak ‘Karadayı’da rol alan Çetin Tekindor’un da kadrosunda yer aldığı diziye, ‘İstanbul Sokakları’nda kötü adamı canlandıran Rıza Kocaoğlu da katıldı. Kocaoğlu, dizinin yapımcısı Kerem Çatay ve yönetmeniyle birkaç hafta önce Yunan adalarında tatil yapmıştı.Rıza Kocaoğlu

ÇAĞATAY ULUSOY’UN PARTNERİ BENSU SORAL OLDU

Çağatay Ulusoy’un ‘Kod Adı Köstebek’ adlı yeni dizisindeki partneri belli oldu. Dört aylık arayış sonunda Bensu Soral’la prensipte anlaşıldı.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN GÖZLERDEN UZAK YENİ HAYATI

Çağatay Ulusoy için dört aydır aranan sevgili bulundu. Ünlü oyuncunun eylül ayında ekrana gelmesi planlanan “Kod Adı Köstebek” adlı dizide kiminle kamera karşısına geçeceği sonunda belli oldu.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, Ulusoy’un sevgilisini oynaması için Bensu Soral’a teklif götürdü. Son olarak “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde rol alan Soral’ın teklife olumlu bakması üzerine prensipte anlaşma sağlandı.

ÇEKİM AĞUSTOSTA BAŞLIYORbensu soral
Anlaşmanın ardından Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral, dizinin yönetmenliğini üstlenecek Uluç Bayraktar ile bir araya geldi. Uyum sağlayacaklarını düşünen iki oyuncunun da görüşmeden memnun ayrıldığı öğrenildi. Çekimlerine ağustos ayında başlanacak dizide Bensu Soral, güçlü bir avukatı canlandıracak. Dizi, başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Köstebek’ filminden esinlenecek.

Ay Yapım’ın yeni ve iddialı ”İçeride” dizisine usta bir oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını Kerem Çatay – Ay Yapım’ın üstleneceği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yapacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy olmuştu. Uçankuş’un haberine göre dizide Çağatay Ulusoy’un babasını canlandırması için son olarak ‘Karadayı’ dizisinde izlediğimiz Çetin Tekindor ile anlaşma sağlandı.

Çağatay Ulusoy’a kadın başrol oyuncu aramaları da devam ediyor. Ulusoy’a Bestemsu Özdemir’in eşlik edeceği konuşulanlar arasında.

”İçeride” Eylül’de başlıyor!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.