İçerde dizisinde Kebapçı Celal Baba öldü mü? İşte o sahneler

15.11.2016
114
İçerde dizisinde Kebapçı Celal Baba öldü mü? İşte o sahneler

İçerde 9. bölümde arabası patlayan Kebapçı Yaşar öldü mü yoksa yaşıyor mu?

İçerde dizisi 9. bölümde arabası patlayan Kebapçı Celal Baba öldü mü yaşıyor mu sorusu izleyenlerin aklını kurcaladı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Show TV’nin fenomen dizisi İçerde’nin 14 Kasım Pazartesi yayınlanan 9. bölümünde Celal Baba öldü mü? İçerde’de Kebapçı Celal‘in ailesini kaçırmasıyla ona teslim olmaya giden Sarp bir plan yapar.

Kebapçı Celal‘in kızını kaçırdığını söyleyen Sarp, düşmanlarının elinden kurtulur. Ancak daha sonrasında beklenmedik gelişmeler yaşandı. İçerde dizisi 9. bölüm son sahnelerinde Celal Baba’nın arabası bombalı saldırıyla patladı. Evinin önünde patlayan otomobilden Celal Baba sağ mı çıktı yoksa öldü mü? Kebapçı Celal’in arabasının bombayla patlaması ise ailesi sinir krizleri geçirdi.

KEBAPÇI CELAL BABA’NIN ARABASI PATLADI

KEBAPÇI CELAL ÖLDÜ MÜ?

İçerde”nin 9. bölümünde; Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.