İçerde 5. bölüme Sarp ve Yusuf Müdürün oyunu damga vurdu

18.10.2016
74
İçerde 5. bölüme Sarp ve Yusuf Müdürün oyunu damga vurdu

İçerde dizisi 5. bölümden nefes kesen sahneler Show TV’nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi İçerde’nin 5. bölümüne Yusuf Müdür ve Sarp’ın Celal’e oyunu damga vurdu.

Ay Yapım imzalı ve Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler’in başrollerde oynadığı İçerde dizisi 5. bölümüyle nefes kesti. İçerde’nin 5. bölümüne Sarp ve Yusuf Müdür’ün oyun içinde oyun kurarak Celal’a yaptığı plan damga vurdu. İçerde dizisi sosyal medyanın da gündemine oturdu. Dii Twitter’da #içerdeyim etiketiyle en fazla konuşulan konu oldu. İşte o sahneler

Yusuf Müdür, Sarp’ın muhbirliği sayesinde ele geçirdiği bilgilerle Celal’in büyük sevkıyatına bir operasyon düzenledi. Mert’in de katılacağı heyecan dolu operasyon sahnesi izleyenleri yine ekrana kilitledi. Ancak bu planın da Yusuf Müdür ve Sarp’ın bir oyunu olduğu ortaya çıktı.

OPERASYON SAHNESİ BİRE BİR ÇEKİLDİ
‘İçerde’ ekibi, dizinin bu sahneleri için büyük bir titizlikle çalıştı. Çekimlerin gerçek bir operasyon sahnesine benzemesi için en ufak bir detay atlanmadı

Yusuf Müdür’ün Özel Harekât ekip desteğiyle gerçekleştirdiği baskın sahnesinde yaklaşık 100 figüran özel tim ve sivil polis olarak görev aldı. 80’e yakın aracın kullanıldığı sahnelerde özel tim kostümleri sahneye özel olarak bire bir dikildi. Bu sahnelerin gerçek bir operasyondan farksız olması adına, operasyonda görev alanların yapması ve söylemesi gerekenler konusunda uzman kişilerden danışmanlık alındı.

“İçerde”nin 5. bölümünde; Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf’a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası’nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf’un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

“İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan yeni bölümüyle 17 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Pazartesi akşamları milyonları ekran başına toplayan, ezber bozan senaryosu, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosu, nefes kesen sahneleri ve prodüksiyonuyla ilk bölümünden itibaren fenomen haline gelen ‘İçerde’ sadece reyting sıralamasında değil, birçok alanda adını zirveye yazdırdı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.