İçerde 26. bölüm kısa tanıtımında Yusuf Müdür gerçekleri Füsuna anlatıyor

14.03.2017
80
İçerde 26. bölüm kısa tanıtımında Yusuf Müdür gerçekleri Füsuna anlatıyor

İçerde 26. bölüm kısa tanıtımı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi İçerde ekrana gelen 25. son bölüm ile izleyenlerinden yine tam not aldı. Kudret Sönmez ve Kebapçı Celal arasında başlayan yeni savaşı izleyenleri ile buluşturan İçerde dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Yusuf Müdür, Sarpın annesi Füsuna gerçekleri anlatıyor.

İçerde dizisi son bölümüyle yine soluk soluğa izlendi. İçerde son bölümde Kudret Sönmez ile Kebapçı Celal arasındaki husumet sebebinin Kebapçı Celalin kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Kudret Sönmezin tutku ile bağlı olduğu Kebapçının kız kardeşi zamanında intihar etmiş ve bu iki tarafından içinde bir yara olarak kalmış. Kudret ile Celalin bu savaşından karlı çıkmak isteyen isteyen Sarp ile Yusuf Müdür oluyor. Sarp ayakları yere basan bir planla emin adımlarla kardeşi Umutu bulmak istiyor. İçerde son bölümün ardından yayınlanan 26. yeni bölümden ilk sahnede ise Sarpın annesinin üzüntüsüne dayanamayan Yusuf Müdür konuşmak için lokantaya gidiyor.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün final sahnesinde Celal ve Kudret ilk kez karşı karşıya gelmiş ve aralarındaki düşmanlığın eskilere dayandığının sinyaller verilmişti.

Yeni bölümde izleyicinin sabırsızlıkla beklediği Celal ve Kudret arasındaki husumetin nedenleri ortaya çıkacak. İki azılı düşmanın karşı karşıya geleceği bölümde eski hesaplar yeniden açılacak. Geçmişinin intikamını almaya gelen gözü kara Kudret ve Celal arasında yaşanacaklar taş taş üstünde bırakmayacak.

İçerdenin 25. bölümünde; Sarp ve Celalin oyunu Kudretin beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudretin elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır. Mert hastaneye Şevkonun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsini öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.