İçerde 15. yeni bölümde Kebapçı Celal ölecek mi?

22.12.2016
80
İçerde 15. yeni bölümde Kebapçı Celal ölecek mi?

İçerde 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde 15. bölümde Köstencelinin karısı Kebapçı Celale silah çekiyor. Sarp içinde bulunduğu ruh hali ile Celale meydan okuyor. İçerde her Pazartesi saat 20:00de Show Tv ekranlarında yayınlanıyor.

İçerde nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi İçerde 15. bölümde Mert, Celali içeriye tıkmak isteyenlerin olduğunu öğreniyor. Köstencelinin karısı ise intikamını almak için Kebaçı Celale silah çekiyor. Peki Köstencelinin karısı Leyla silahi ateşleyecek mi? İçerde 26 Aralık Pazartesi saat 20:00de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İÇERDE 15. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celal, Melekin öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron denen adam olduğunu ve patronun da Coşkunla bağlantısı olduğunu düşünüyordur. Mert, Celale Yusuf Müdürün istifa ettiğini söyler. Celal sebebini merak eder, Merte gelişmelerden haberdar olmak istediğini söyler.

İstifa dilekçesini veren Yusuf, gizli polis Sarpın dosyasını Merte devretmek üzeredir. Celal ve adamları patronun izini sürmeye devam ediyorlardır. Füsun, Meleke yaptıklarından dolayı teşekkür etmek için evine yemeğe davet eder. Sarpın patron Umut planı zannettiği kadar kolay sonuca ulaşamayacaktır. Bu tehlikeli oyunun bir bedeli olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.