İbrahim Tatlıses yeni eşiyle ilk kez

02.10.2011
76
İbrahim Tatlıses yeni eşiyle ilk kez

İbrahim Tatlıses yaşadığı kötü günlerin izlerini yavaş yavaş siliyor.

İbrahim Tatlıses, sürpriz evliliğinin ardından bugün eşiyle İstanbul turuna çıktı!İbrahim Tatlıses, magazin dünyasını sarsan sürpriz evliliğin ardından bugün balayı turuna çıktı. Eşi Ayşegül ve arkadaşlarıyla birlikte Etiler’deki Tatlıses Kebapta gönlünce bir gün geçiren Tatlıses, kendi elleriyle pişirdiği lahmacunu konuklarına ikram etti.

Geçtiğimiz hafta yaptığı sürpriz evlilik ile magazin gündeminin ilk sırasına oturan İbrahim Tatlıses tüm dedikodulara bugün çıktığı turla cevap verdi.

Önce boğazda araba ile gezen İbrahim Tatlıses ardından soluğu uzun zamandır gidemediği Etiler’deki Tatlıses Kebapta aldı. Acunn adlı magazin sitesinde yer alan habere göre burada yakın arkadaşları ile sohbet edip şakalaşan İmparator ardından eşi Ayşegül ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Bir ara fırının başına geçen ve kendi lahmacununu kendisi pişiren İbo, kendi elleriyle eşi Ayşegüle yaptığı lahmacunları yedirdi.

Evlilik cüzdanlarını aldıkları Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgülü de telefonla arayarak yemeğe davet eden Tatlıses güzel günler beni ve eşimi bekliyor, bugünleri gördüm ya Allahıma şükürler olsun dediği öğrenildi.

İbrahim Tatlısesin daha sonra korumaları ve eşi ile birlikte hastaneye geri döndüğü bildirildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.