Hülya Koçyiğitin yeni hobisi

25.04.2011
72
Hülya Koçyiğitin yeni hobisi

Türk sinemasının sevilen sanatçılarından Hülya Koçyiğit, son yıllarda en büyük hobisinin organik tarımla ilgilenmek olduğunu söyledi.

Zekeriyaköy’de önceki yıl futbol sahası büyüklüğündeki arsada villa satın alan Koçyiğit, Bahçemizde oranik tarım yapıyorum diye konuştu.

Ticaretini yapacak

Cildinin güzelliğini ve formda kalmasını yediği organik sebze ve meyvelere borçlu olduğunu belirten Koçyiğit sözlerine şöyle devam etti: Ne yediğimiz belli değil. Yediklerimiz den yarın öbür gün nasıl bir hastalık kapacağız onu da bilmiyoruz. Allah’tan seneler sonra bir bahçem oldu. Bir dönümüne yakın yerde salatalık, domates, biber, patlıcan, dereotu, yeşil soğan yetiştiriyorum. Ailece doyuyoruz komşularımıza da dağıtıyoruz. Bu iş ciddiye binerse ticaretini bile yapmayı düşünüyorum.

Botoksa karşı

64 yaşındaki güzel yıldız gençlik sırrını açıklarken estetik yaptıran oyuncuları da kızdıracak açıklamalarda bulundu. Güzelliğinin genlerinde olduğunu belirten Koçyiğit şunları söyledi: “Güzellik dışarıdan takviye olur ama mutlaka içerden gelmeli. Uyku doğru beslenme ve temiz havada spor yapmak önemli. Herkesin geni benim gibi olmayabilir. Estetik düşünmem, korkarım. Bir sinema oyuncusunun yüzü mimikleri çok önemlidir. Canlandırdığı karakterin ifadesini verebilmek için yaşamışlık olması gerekiyor. Botoks yaptırırsam oyuncuyum diyemem. Fotoğraf çektirmek o. Bir oyuncuya estetiği tavsiye etmiyorum. Kendime de hiç etmiyorum. Bir taraftan yaş da ilerliyor. Kara kara da düşünüyorum

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.