Hülya Avşarı şaşkına çeviren konuk

22.12.2009
77
Hülya Avşarı şaşkına çeviren konuk
‘Hülya Avşar Soruyor’ dün gece önce ‘Hülya Avşar Dinliyor’ sonra ise ‘Hülya Avşar vaziyeti anlamaya çalışıyor’ oldu

Hülya Avşar dün gece yine Habertürk TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Avşar’ın konuğu ise modacı Barbaros Şansal oldu. Programın ilginç yanı ise Avşar’ın şaşkınlığıydı. ‘Hülya Avşar Soruyor’ dün gece önce ‘Hülya Avşar Dinliyor’ sonra ise ‘Hülya Avşar vaziyeti

anlamaya çalışıyor’ oldu.

Programın başlarındaki klasik giriş soruları ve ısınma turları hızla geçildi. Sonrasında ise Avşar’ın şaşkınlığı eşliğinde programın kontrolünün konuğun insiyatifine geçişini seyrettik. Barbaros Şansal daldan dala kondu. Çarpıcı ama dağınık ifadelerle bizi de Avşarı da kendisiyle birlikte sürükledi.

ŞANSAL KONUŞTU AVŞAR ALTYAZI İSTEDİ

‘Entel olacağım diye kıllı bacakla dolaşamam’ sözleriyle birçok kişiden tepki çeken Hülya Avşar, dün geceki konuğunun sözlerini anlamlandırmakta ciddi zorluk yaşadı. Ünlü modacı Barbaros Şansal’ın moda, kültür, siyaset; kısacası yaşamla ilgili özlü sözleri karşısında oldukça zor anlar yaşıyan Avşar Kızı, ne yapacağını şaşırdı ve Şansal’dan alt yazı istedi. Avşar, araya girip sorularıyla sohbeti yönlendirmek için bir kaç hamle yapmadı değil. Ama bir noktadan sonra O da dağıldı. Konuyu takip edemez oldu. Arada sağa sola baktı, derin bir ‘ah’ çekti, çaresizlik içinde kaderini izledi. Barabaros Şansal bu programda anlatmak için çok şey biriktirmişti anlaşılan.

Peki Şansal ne anlattı bu kadar? Kent hayatı ve modernitenin insana unutturduğu şeylerden söz etti öncelikle. Ama babaannesi’nin özlü sözlerini anlattığı bölümden sonra koptuk. Avşar da bizden biraz sonra dağıldı zaten. Arada bir ‘Doğru’, ‘Öyle’, ‘Niye?’, ‘Hımm’, ‘Bak sen’ gibi belli belirsiz bir şeyler mırıldandı ama O kadar!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.