Homeland 6. sezon hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

16.01.2017
83
Homeland 6. sezon hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Homeland dizisinin 6. sezonu Türkiye’de Fox Crime kanalında yayınlanacak.

Homeland, 6. sezonuyla FOXCRIME’da

Homeland 6. sezon ilk bölümü, Amerika yayınıyla aynı anda 16 Ocak Pazartesi günü 08.30’da, tekrarıyla aynı gün 20.30’da FOXCRIME’da izleyiciyle buluşuyor.

Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran ödüllü CIA draması Homeland, 6. sezonu New York’ta geçiyor. Berlin’de bir terör saldırısını engelledikten sonra Carrie, Brooklyn’e taşınır ve Amerika’da yaşayan müslümanlara yardım eder. Bu yılki Amerikan başkanlık seçimlerine de değineceği düşünülen dizi, en heyecanlı anlarıyla FOXCRIME ekranlarında yerini alıyor.

Başrollerini Claire Danes, Mandy Patinkin ve Rupert Friend’in paylaştı dizinin hikayesi yeni sezonda New York’ta geçecek ve seçilmiş başkanın göreve başlama günü arasında geçen iki ayı konu olacak.

Seçilmiş kadın başkanı daha önce açıklandığı üzere, House of Cards dizisinde Heather Dunbar karakterine hayat veren Elizabeth Marvel canlandıracak. Ayrıca dizide, Amerika’nın Orta Doğu’da kurduğu sistemlerin insanı yönü daha da fazla sorgulanmaya başlanacak.

Mandy Patinkin as Saul Berenson, Rupert Friend as Peter Quinn and Claire Danes as Carrie Mathison in Homeland (Season 5, PR Art). – Photo: Jim Fiscus/SHOWTIME – Photo ID: HOMELAND_S5PRArt_04.R

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.