Hoffenheim Borussia Dortmund maçı canlı izle

12.03.2011
73
Hoffenheim Borussia Dortmund maçı canlı izle

Hoffenheim Borussia Dortmund maçı canlı izle Hoffenheim Borussia Dortmund maçı canlı seyret Hoffenheim Borussia Dortmund maçını canlı izle Hoffenheim Borussia Dortmund canlı izle Hoffenheim Borussia Dortmund maçı izle

Hoffenheim Borussia Dortmund maçı canlı izle HoffenheimBorussia Dortmund maçını izle Dortmund’a artık herkes gibi bende şampiyon gözüyle bakıyorum. Son 3 maçlarında 9 puan larak çok kritik bir virajı kazasız atlattılar. Artık son düzlükteler. En yakın rakipleri ile aralarında 12 puan fark var. B.Münih ve Leverkusen engelini de aştıkları için zorlu bir fikstürleri kalmadı.

Hoffenheim iyi bir kadroya sahip ancak aldıkları istikrarsız sonuçlarla taraftarlarını üzüyorlar. Son 4 maçta sadece 1 puan çıkardılar. Son maçlarında gol noktalarında çok etkisiz kaldılar. M’gladbach kalesini tutan bir şutları bile yoktu! 4 golü bulunan Mlapa bu maçta cezalı.

Büyük bir özgüne sahip olan ve deplasmanlarda daha iyi sonuçlar alan Dortmund 3 puana daha yakın olan taraf. İkinci tercihim TGS 2-3.

Hoffenheim: Starke – Beck, Vorsah, Compper, Braafheid – Rudy, Alaba – Vukcevic, Sigurdsson – Ibisevic, Babel

Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer – S.Bender, Nuri Sahin – Blaszczykowski, M.Götze, Grosskreutz – Barrios

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.