Hazal bir içim su

23.01.2011
67
Hazal bir içim su

Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile kamera karşısına geçen Deniz Uğur, genç oyuncudan övgüyle söz etti.

Pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin anlatıldığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde Sanem karakterini canlandıran Deniz Uğur kapıcısından bile tepki görüyor.

Dizide kapıcı kızı Feriha’yı oynayan Hazal Kaya’ya karşı tutumundan dolayı eleştiriler alan Deniz Uğur kendi apartman görevlisinden bile tepki aldığını söyledi.

Hazal Kaya bir içim su    

Diziyi kapıcısının ailesiyle birlikte seyrettiklerini belirten Uğur,”Apartman görevlimiz bizim komşumuzdur ailecek görüşürüz. Çok tatlı bir de bebekleri var. Her gün uğraladıklarında diziyle ilgili fikirlerini de alıyorum. Diziyi birlikte seyrediyoruz. Sanem’e kızıyorlar ama beni sevdikleri için gülerek anlatıyorlar. Bu eleştiriler de bizim istediğimiz şey. Zıt karakter eleştirilmesi gereken bir karakterdir. Dramada böyle bir karakter mutlaka lazımdır” dedi.

Dizide üvey kızina baskı kuran bir karakteri canlandıran Uğur gerçek hayatta çocuklarıyla olan iletişimi hakkında “Kız annesi şanslı anne derler. Kız çocukla anne arasında başka birempati oluşuyor. Birbirinizi daha iyi anlıyorsunuz. Erkek çocuklar daha başka bir havadalar. Üç çocuğumun da eğitimi benim için çok önemli “diyerek açıklık getirdi. Rol arkadaşı Hazal Kaya’yı öve öve bitiremeyen Uğur,” Hazal Kaya’nın yüzünü çok beğendiğini söyleyerek “Adeta bir içim su” dedi…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.