Hayatı Dolu Dolu Yaşayın

25.02.2011
80
Hayatı Dolu Dolu Yaşayın

Her gün her an istediğiniz her şeye her yerde sahip olabilirsiniz, bu size bağlıdır.

Güvenilir uzmanlardan alınan bilgilere göre hayatı dolu dolu sağlıklı ve çok yönlü yaşamayı öğreneceksiniz. Mesela bir haftasonunu dilediğiniz gibi tv karşısında uzanarak geçirmek, en sevdiğiniz battaniyeye sarılarak uyumak, hayal kurmak, enerji bulmak, pozitif kalmak ve ilhamlarla ruhunuzu beslemek herkesin isteğidir. Sıkıcı ve sevmediğiniz yemekleri yemeyin, hem sağlıklı hem de lezzetli ve sevdiğiniz şeyleri yemek için ortayı bulun. Doğaçlama yemek pişirin. O anda canınız ne çekiyorsa içine katın.

Bir çorba yapıyorsanız değişik bir sos ya da çeşni katabilirsiniz. Mutfakta eğlenmek istiyorsanız birkaç hata yapmaktan korkmayın. Enerji depolanın, bol bol uyuyun ve dinlenin, sevdiğiniz etkinlikleri kaçırmayın. Enerji verici vitaminli detoks gıdalarını tüketin. Hiçbir şeyin aklınıza takılmamasını ve işinize konsantrenizi bozmamasını istiyorsanız, evden çıkmadan önce herşeyi kontrol ederek çıkın, belki de o gece eve dönmeyebilirsiniz. Geri dönüştürülebilir şeyleri özel kutulara atın. Bunları ayırın, floresan lamba, kağıt, plastik, pil, cam gibi şeyleri özel kutularına atın.

Sosyal aktivitelere katılın, yeşili ve doğayı sevin, koruyun ve bütünleşin. Çevresel bilinç kampanyasına katılın, çevrenizi tanıyın. Yolculuk edin, seyahatlerinizde sevdiklerinizle birlikte olun. Ödemelerinizi aksatmayın, önceden yapın. Kariyer edinin ve özgürlüğünüzü elinize alın. Stresle mücadele edin. Sakin ve odaklanmış bir kişi olun. Endişeli, stresli veya bunalımda olduğunuzda güvendiğiniz birine içinizi açın. Bu tavsiyelere uyduğunuz taktirde hayatı dolu dolu yaşamış mutlu ve umutlu biri haline geleceksiniz…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.