Hayat Şarkısı 3. bölüm yeni fragmanında büyük şok

19.02.2016
75
Hayat Şarkısı 3. bölüm yeni fragmanında büyük şok

Hayat Şarkısı 3. bölüm yeni fragmanında büyük şok Kanal Dnin yeni dizisi Hayat Şarkısı 3. bölüm fragmanları ile ekrana kilitliyor. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısında gerçekler ortaya çıkacak. İşte yeni bölümden ilk detaylar

Hayat Şarkısı yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekti. Birkan Sokullu ve Burcu Biricikin başrolünde yer aldığı Hayat Şarkısı 3. bölüm fragmanları ile herkesi şaşırtacak. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Hayat Şarkısı yeni bölümü ile Salı akşamı Kanal Dde..

HAYAT ŞARKISI 3. BÖLÜM 3. FRAGMAN

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan “Hayat Şarkısı” nın ikinci bölüm özeti şöyle;

Hülya, Kerim’in Almanya’daki evine yerleşmiş ve kendi düzenini kurmuştur. Filiz’in peşinden giden Kerim, Filiz’in hamile olduğunu öğrenir ve Filiz’i çocuğu aldırmaya ikna eder. Kerim, kısa zaman içerisinde Hülya ile boşanmak ve kendini işine adamak niyetindedir. Hülya ise, Cevher Ailesini Kerim ile aralarının iyi olduğuna çoktan inandırmıştır.

Melek, yerleştiği kasabadaki lokantayı açmak için tüm gücüyle çalışır. Kaya, Nilay’ı takip ederek Melek’in yaşadığı yere gelir ve orada Melekin kızım dediği bebeği görüp şaşkına döner. Bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Hülya, Filiz’e sürpriz bir teklifte bulunur. Kerim işleri sebebiyle bir süreliğine Kenya’ya gider. Döndüğünde onu büyük sürprizler beklemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.