Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle 9 Mart

Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle 9 Mart

Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle ATV ekranlarında yayınlanan Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı online internetten izle Hayat Devam Ediyor 9 Mart Cuma Fragmanı izle

Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Özeti; Keremin öldüğünü gören ve hamile olduğunu öğrenen Hayat, girdiği bunalım yüzünden intihar etmek için hastanenin çatısından atlamak üzereyken, İsmail kızına yetişir ve onu vazgeçirmek için yanına çıkar. Çaresizce yalvarmaktadır ama Hayatın canına kıymaktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Şirindeki telefonu yakalayan Bekir ise namusunu temizlemeye kararlıdır.

Şirin son anda elinden kaçıp sokağa fırlar. Olanları gören Kudret de onu kovalayan Bekiri durdurmak için peşinden gider ancak Bekire engel olamaz. Şirin, Kürşat ile yaşadığı ilişkinin bedelini ağır ödeyecektir. Diğer yandan öldü sanılan Keremin nasıl hayatta kaldığı ortaya çıkar. Kerem, Hayatın hamile olduğunu öğrendikten sonra onu görmek ister ama Siraç buna izin vermez. Kendisini gizlice izleyen Peline olanları açıklamaya çalışan Siraç, onun kalbini kırar.

Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı, Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı Seyret, Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı Full izle, Hayat Devam Ediyor 18. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor Son Bölüm Fragmanı izle

İkisi arasında büyük bir kavga çıkar. Pelin, Siraça oldukça sert bir tepki gösterir. Diğer yandan Berat, Yusufun tahriki ve yönlendirmesiyle Zeliha ve Denizi teknede yakalar. Çok sinirlenen Berat, Denizi döver ve ikisinden de intikam almaya yemin eder.

Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.