Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı izle

Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı izle

Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı izle ATV ekranlarında yayınlanan Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı online internetten izle Hayat Devam Ediyor 2 Şubat Cuma Fragmanı izle

Hayat Devam Ediyor 15. Bölüm ÖZETİ; Siraçın Keremi vurduğunu gören Hayat, dayanamaz ve fenalaşarak yere yığılır. Hacı Zekinin adamları, Keremin öldüğünü görünce peşini bırakıp kaçarlar. Siraç ise kız kardeşini hastaneye yetiştirir. Diğer yandan kızının bulunduğu haberiyle sevinen İsmail, Hayatın hastaneye götürüldüğünü duyunca üzüntüye boğulur. Bütün aile soluğu Hayatın başında alır. Berat cephesinde ise, Denize güvenini giderek kaybeden Berat, çaresizce onun kendisini kurtaracağını ümit ettiği mahkemeye çıkar. Mahkemede her şey Beratın aleyhinedir. Yusuf, Denizin anlaşmaya sadık kalmasından dolayı oldukça memnundur.

Malik ise, Şirinin telefonunu kimin aldığını öğrenip, Bekiri imalarla Şirinin üzerine salar. Şirini büyük bir tehlike beklemektedir. Diğer yandan kendine gelen Hayat, Siraçın Keremi vurduğunu İsmaile söyleyince İsmail sarsılır. Pelin ise Siraçı görmek için evine gittiğinde Lavin ve Kudret ile karşılaşıp şaşırır. Ardından gizlice takip ettiği Siraç’ı izbe bir depoya kadar izler. Burada Pelin’i çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Kendine gelen Hayat ise Kerem’in ölümü ve hamile oluşunun şokunu kaldıramaz ve tüm ailesini acıya boğacak bir şekilde hastanenin çatısına çıkar.

Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı, Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı Seyret, Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm Fragmanı Full izle, Hayat Devam Ediyor 17. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor Son Bölüm Fragmanı izle

Mahkemede Zelihayı göremeyen Berat, tam Denizin kendisini savunmaması nedeniyle özgürlükten umudunu kesmişken herkesi şoke eden bir şey yaşanır.

Hayat Devam Ediyor 16. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.