Hannover Bayern Münih maçı canlı izle

05.03.2011
73
Hannover Bayern Münih maçı canlı izle

Hannover Bayern Münih maçı canlı izle Hannover Bayern Münih maçı canlı seyret Hannover Bayern Münih maçını canlı izle Hannover Bayern Münih canlı izle Hannover Bayern Münih maçı izle

Hannover Bayern Münih maçı canlı izle Hannover Bayern Münih canlı izle B.Münih şaşırtmaya devam ediyor. Geçen hafta sonu evlerinde Dordmund’a mağlup olarak şampiyonluk şanslarını yüzde 1’e düşürdüler. Hafta içi ise Almanya Kupası’nda Schalke’ye 1-0 yenilerek elendiler. Ellerinde sadece Şampiyonlar Ligi kaldı. Ligde ise hedef artık ikincilik olacak!

Hannover ligin evinde en çok puan toplayan ikinci takımı. Şu an ligde 3. sıradalar ve yerlerini kaybetmemek için bu maçı kaybetmemeleri gerekiyor.

Bayern’de Schweinsteiger cezalı durumda. Ev sahibi ekipte ise takımın en golcü ismi Konan geçen hafta olduğu gibi yine yok. Hannover adına önemli bir kayıp olduğunu hatırlatmam lazım. Zira 21 maçta 11 gol, 6 asistle oynuyordu.

B.Münih önümüzdeki hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde İnter ile rövanş maçına çıkacak. Kafalar biraz da o maçta olacak. Hannover çifte şans oynamak bana daha mantıklı geliyor. İkinci tercihim ise ÜST olacak.

Hannover: Zieler – Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz – Schmiedebach, Pinto – Stindl, Rausch – Schlaudraff, Abdellaoue

B.Münih: Kraft – Lahm, Tymoshchuk, Breno, Pranjic – Kroos, Luiz Gustavo – Robben, T. Müller, Ribery – Gomez

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.